A Jehova kamui száműzték a Bibliából a "kegyelem" szót? erre mi a bizonyíték???
Nem tudom mit rugóztok rajtuk. Gúnyolni egy csoportot bármivel az nem túl emberi, meg nem is teszi jobbá az életünket.
Ne bántsátok őket ők sem bántanak. Sokan csak be vannak tojva a karhozattól meg a pokoltól, azért bántják őket.
Szerintem aki be van tojva valamitől, az belső konfliktus nem a jt-kkel van konfliktusa. Erdekes sosem ők áztatják a kívülállókat hanem fordítva. Elég primkón bánnak a jt-kkel úgy általában. Ebben mi a jó? Ők tán szabad préda? Ne gondoljátok.
#16 Csak ezt ne légyszíves...
Pontosan tudom milyenek valójában. Az, hogy kimondom az igazságot róluk miért lenne gúnyolódás? Se nem neveztem gúnynéven őket, se nem szidalmaztam ronda szóval őket. Szóval hagyjuk a mellébeszélést. Persze a kérdező indítéka kérdőjeles. Van aki szereti kiélni magát itt, van aki a tapasztalatai miatt nem fékezi a nyelvét (kezét). Ettől az igazság még nem fog változni. A jogos indulatokból keletkező kijelentéseket is a maguk hasznára fordítja az Őrtorony társulat. Lehet mondani, hogy jogtalan vád éri őket, ne hallgassanak a gúnyolódokra, üldözik őket stb. Van egy kb. 8,5 millió fős emberi pajzsuk. Ők akár ténylegesen is jogtalanul kapnak a sározásból, mert sok jó, de megvezetett ember is van köztük, akiket úgy manipulálnak ahogyan szeretnének. Szellemi börtönben tengedik életüket, ingyen munkát végeznek egy sok milliárdos cégnek, és még adakoznak is nekik. Így lehet ördögien kihasználni az embereket. S mivel sokan a szervezet képére formálódnak annak tanításai gyümölcseként, így maguk is olyanná válnak mint a szervezet amit valójában imádnak Isten helyett, ami ugye krisztusinak kicsit sem mondható.
Tényleg...
János ev 1,
16 Mindannyian bőven kaptunk tőle ki nem érdemelt kedvességet, mivel telve volt ki nem érdemelt kedvességgel.
Róma 5,
2 akinek köszönhetően a hit által nekünk is ilyen ki nem érdemelt kedvességben lehet részünk, amelyet most élvezünk.
JW.org oldal Biblia szerint.
Ehhez még az is érdekes, hogy a Márk ev 16-ot is lerövidítették.
Egyáltalán nem hiteles a Bibliájuk.
Hogy fognak kegyelemben részesülni így ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!