Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van Isten szerintetek ? Miért...

Van Isten szerintetek ? Miért nem látjuk ?

Figyelt kérdés
2021. aug. 1. 02:27
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
76%

Van.

Errol szol a hit. Ugy hiszel benne hogy nem kell latnod. Konnyu ugy hinni valamiben ha latod.

2021. aug. 1. 03:50
 2/22 anonim válasza:
78%
Miért ezotéria téma mintsem vallás?
2021. aug. 1. 04:08
 3/22 anonim ***** válasza:
60%
Van,de benne is van a Bibliában hogy őt senki nem láthatja
2021. aug. 1. 05:14
 4/22 anonim ***** válasza:
76%
Azért nem láthatod, mert az egy szellemi lény. Az életben vannak olyan dolgok, amiket nem látunk, mégis létezik, mint pl. a mágnesesség, hullámok...
2021. aug. 1. 05:39
 5/22 anonim ***** válasza:
56%
Biztosan van, hiszen leírták egy kétes eredetű meséskönyvben is. Szóval tuti, hogy van.
2021. aug. 1. 06:42
 6/22 anonim ***** válasza:
72%
Én nem hiszek benne, de elfogadom ha valaki hisz benne akármilyen vallásról is legyen szó.
2021. aug. 1. 06:48
 7/22 anonim ***** válasza:
32%
Nincs.
2021. aug. 1. 06:57
 8/22 anonim ***** válasza:
63%
Levego is van, mégse látjuk
2021. aug. 1. 07:02
 9/22 anonim ***** válasza:
65%

Én hiszek benne, nekem már sokat "megmutatta" magát, olyan helyzetekben segített, aminek tragédia lett volna a vége.

De elfogadom azokat is akik nem így gondolják. Én nem fogok megtéríteni senkit, senkivel nem fogok vitázni. Én ezt érzem a szívemben és nekem ennyi elég.

Egyébként olvastam valahol, hogy az emberi szem és fül csak bizonyos tartományban hall és lát. Ami ezen kívül esik azt nem látja vagy hallja. Ki tudja mi vesz minket körül amit nem érzékelünk.

2021. aug. 1. 07:10
 10/22 anonim ***** válasza:
15%

Ha Mózesnek nem mutatta meg magát, miért mutatná meg "mezei hívőnek"?

.

Aki hiszi Isten létét, annak van.

Aki hisz Istenben, eleve elfogadja, hogy láthatatlan, mindenütt és mindenkor jelenlévő lény.Ha tehát a hívők elfogadják, hogy Isten láthatatlan, miért tenné magát láthatóvá, hiszen azzal a benne hívők "alapigazságát" semmisítené meg.

2021. aug. 1. 07:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!