Van Isten szerintetek ? Miért nem látjuk ?
Van.
Errol szol a hit. Ugy hiszel benne hogy nem kell latnod. Konnyu ugy hinni valamiben ha latod.
Én hiszek benne, nekem már sokat "megmutatta" magát, olyan helyzetekben segített, aminek tragédia lett volna a vége.
De elfogadom azokat is akik nem így gondolják. Én nem fogok megtéríteni senkit, senkivel nem fogok vitázni. Én ezt érzem a szívemben és nekem ennyi elég.
Egyébként olvastam valahol, hogy az emberi szem és fül csak bizonyos tartományban hall és lát. Ami ezen kívül esik azt nem látja vagy hallja. Ki tudja mi vesz minket körül amit nem érzékelünk.
Ha Mózesnek nem mutatta meg magát, miért mutatná meg "mezei hívőnek"?
.
Aki hiszi Isten létét, annak van.
Aki hisz Istenben, eleve elfogadja, hogy láthatatlan, mindenütt és mindenkor jelenlévő lény.Ha tehát a hívők elfogadják, hogy Isten láthatatlan, miért tenné magát láthatóvá, hiszen azzal a benne hívők "alapigazságát" semmisítené meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!