Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A hitgyülisek miért mondják,...

A hitgyülisek miért mondják, hogy a betegekkel nem érdemes foglalkozni?

Figyelt kérdés

Egy hitgyülis véleménye az volt egy személyről, hogy "beteg lány, nem érdemes foglalkozni vele.".

Már hallottam, hogy ezekben a szektákban a betegséget ténylegesen összekötik a bűnnel, de nem gondoltam, hogy ilyen gyomorforgató mértékben.

Jézus nem lekezelő volt a betegekkel szemben, hanem meggyógyította őket. Szerintem valahol ebben kéne megnyilvánulni a keresztény szeretetnek, hogy miként bánunk az elesett, beteg emberekkel. Igaz lehet csak azért gondolom így, mert nem vagyok hitgyülis.

2021. júl. 30. 23:08
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Sajnos ezek egy részét már én is hallottam, de most új dolgokat is megtudtam róluk. Egyre inkább tűnik úgy, hogy nem Istentől való az a felekezet, hanem e világ ideiglenes urától.

2021. aug. 1. 12:23
 12/12 fxmaster ***** válasza:
69%
Kerdezo nekem az verte ki a biztositekot leginkabb mikor azt hiszik hogy megszalja oket a szentszellem(szentlelek)salynos sajat magukbol hulyet csinalnak mert ez egy szimpla tomeghipnozis furcsa akor miert vannak egyesek akik nem rangatoznak meg nevetnek ha a szentlelek betolti azt a helyet vagy szemelyeket mindenkibe egyforman kene erolteljesen hason.De nem mert ezt az eletukre eskudnek hogy ez a szentlelek munkalkodasa,a kollegatol is megkerdeztem mikor extazisba vann tudja mi folyik korulote es azt mondta igen na itten szurtam en ki (vagyis eddig is tudtam csak ez megerositet) hogy csak belle elik magukat eleg fanatikusan.
2021. aug. 1. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!