Van olyan ember akinek nincs se keze nem lát és süket is. Nem tudott szövetséget kötni jézussal mivel értelemszerüen megismerni sem tudta mivel nem látja a szemeivel a betüket mivel vak. nem tud beszélni és hallani sem tud semmit ráadásul kezei sincsenek.
Szerintetek az ilyen ember mehet a lecsóba vagy még van esélye üdvözülni?
Az ilyen ember bárki előtt hamarabb kerül az Istenhez. Általában ezek nagyon jó emberek. Csak vakokat ismerek, lehet te még nem találkoztál egyel sem, de iszonyatosan jó emberek, bármelyik paptól jobbak. Ha valaki vakon születik valahogy már szent ember, én úgy érzem.
2021. júl. 29. 14:18
22/30 anonim válasza:
Az emberek a haláluk után sehova sem kerülnek. Egyszerűen halálalvásba merülnek. Azok, akiknek nem volt lehetőségük megismerni Istent és Jézust különböző okok miatt, a feltámadásuk után lesznek megítélve.
2021. júl. 29. 14:20
23/30 A kérdező kommentje:
#21 Hogy értve jó? " Senki sem jó, csak egy: az Isten. "
illetve van 613 törvény plusz még jézus is rátett egy lapáttal szóval az alapján már az emberek 99,8% gonosz pokolfia béliálfia meg ördögfióka
2021. júl. 29. 14:23
24/30 anonim válasza:
Sajnálom, hogy te csak ördögfiókákkal találkozol, ezek vesznek körül. De vannak jó emberek ám a Földön és szerencsés az, aki találkozik velük. Nem mondom, hogy tisztán jók, mert csak van bennük is emberi ösztön, de a jóindulat nagy bennük. Jézus is mondta, aki leste a fán, nem emlékszem a nevére, de jónak szólította és mondta a népnek hogy vegyenek róla példát, mint hithű emberről.
2021. júl. 29. 14:31
25/30 A kérdező kommentje:
#24 zakariás?
" te csak ördögfiókákkal találkozol" Azt mondta egyik zsidó rabbi hogy emberek nagy része a kárhozatba fog menni úgy lesz mint noé napjaiba . és aki nem találkozik velük annak mindegy megy a lecsóba?
2021. júl. 29. 14:34
26/30 anonim válasza:
Purgatorium.
2021. júl. 29. 19:57
27/30 anonim válasza:
Én nem vagyok zsidó rabbi és zsidó sem. Különben a zsidók nem vették észre 2000 év óta, hogy fel kellene hagyni a vallásukkal, mert Isten bontott velük szerződést. Még meg is mondta, hogy a régi érvénytelen. Nem értem miért csinálják még, olyan mintha felmondanának a munkahelyeden és tovább dolgoznál ingyen, de a munkád nem kell senkinek ;))
2021. júl. 30. 11:29
28/30 A kérdező kommentje:
#27 nem tudom akit én nézek már 1-2 éve megprófétálta hogy lesz mikrochip meg oltás és lezárják a határokat télen meg kitör a káosz és valóra vált amit mondott. Rendesen megrémültem
2021. júl. 30. 15:35
29/30 anonim válasza:
És azóta jósolt valamit? Hátha jön egy kis jó.
2021. júl. 31. 00:17
30/30 anonim válasza:
Az üdvözüléshez egy elme kell, nem látás meg hallás meg kezek. Honnan szeded ezt a marhaságot?
Neki most ilyen élet kellett. Majd következőben lesznek kezei, látása, hallása.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!