Ha Adam es Eva volt a ket ember a Foldon akit isten teremtett akkor az o gyerekeik egymassal kozosultek? Lol
“Ja: csak te konkrétan azt írtad, hogy az egész mai emberiség egyetlen nőtől származott.
Ami nem igaz. Nagyon nem igaz“
Igen konkrétan az egész emberiség egyetlen egy nőtől származik ezaz a közös ős utána le is írtam hogy akik előtte voltak az lényegtelenek mert van tényleges eva ! Ennyit erről nem én írtam hogy elso ember hanem közös ost írtam… -.-
Kérdező az állat volt előbb nem tojás !!! Meg kell érteni hogy nem lehet tyukrol beszélni idiota mert a madarak elott voltak a hüllők azok elott meg a halak akik szinten “tojással” szaporodtak
"nem én írtam hogy elso ember hanem közös ost írtam…"
De még ez sem stimmel, mert a mitokondriumokat valóban tőle kaptuk, de semmi mást nem!
És ez is csak véletlenül történt így. Ha visszamegyünk pár 1000 évet, akkor lehet, hogy ő már nem közös ős, hanem szintén vissza kellene menni ott is pár 1000 évet, és az akkori embereknek meg ő a közös "őse" (mitokondriumban).
"zavaros ez a tojásos dolog"
Így jár, aki nem figyel általánosban.
Éva és ádám egy szimbólum az akkori emberiségre.
Mind testvérek vagyunk, ettől függetlenül is, igen. De nem csak mi emberek, hanem minden élőlénnyel is a földön és azon lívül ism
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!