Ha Adam es Eva volt a ket ember a Foldon akit isten teremtett akkor az o gyerekeik egymassal kozosultek? Lol
Figyelt kérdés
Hogy nem vagyunk verfertozottek mind?2021. júl. 27. 22:30
11/64 anonim válasza:
Amúgy a Bibliában is írnak róla. Tessék egy kis olvasnivaló: [link]
12/64 anonim válasza:
Ádám és Éva voltak az első emberek a Paradicsomban, nem a Földön.
13/64 A kérdező kommentje:
Az se min1 milyen istenben hisz az ember.
Lehet hogy van egy aki teremtett minket es az univerzumot.
De ott van a biblia altal leirt kamu isten aki mindenkit egyenloen szeret de megis kivetelez. Es annak ellenere hogy vegtelenul eros egy vilaghaborut sem sikerult megallitania stb.
2021. júl. 28. 00:08
14/64 anonim válasza:
A Bibliában én sem hiszek, az egy hazugság, de én úgy érzem, hogy van egy felsőbb hatalom, egy teremtő erő.
15/64 A kérdező kommentje:
Na azt hogy "nem tudom" soha nem hallanad egy kereszteny, muszlim stb-tol. Az ok valasza minden kerdesre isten.
2021. júl. 28. 00:17
16/64 A kérdező kommentje:
Sztem nincs felsobb hatal de erre ugyanannyi bizonyitekom van mint arra hogy a vilag csak ugy letre jott.
2021. júl. 28. 00:19
17/64 anonim válasza:
Sok az elvakult vallásfanatikus, akik még a gyilkosságoktól sem riadnak vissza. És az ő vallásuk megengedi az emberölést? Az már nem bűn? Ezt sose értettem.
18/64 anonim válasza:
Ádám eredeti nyelvben úgy tudom magát a férfit is jelenti, az Éva jelent e valamit nem tudom, de lehet nem 1 emberre érti konkrétan, legalábbis eredetileg.
Egyébként vallás: Isten megengedte abba a korszakban..
19/64 A kérdező kommentje:
17-es aki ezt irta az erti a szitut
"Bibliáról meg annyit, hogy abból vagy kihagytak fontos dolgokat, vagy pedig elferdítette az egyház, mert ez állt érdekükben"
2021. júl. 28. 00:35
20/64 anonim válasza:
17-es vagyok és azt a kommentet is én írtam, amit idéztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!