Hívek vihetnek a templomba valamit hála jeléül?
Figyelt kérdés
Láttam már hálaadó márványtáblákat a templomokban. Elvileg a hívek vihetnek a templomba valamit ha ki akarják fejezni a hálájukat Isten felé? Akármit.
Ha valakinek van ilyen szándéka, el kell mondani a papoknak? Ha nem márványtáblát visznek, hanem valami mást, akkor is?
2021. júl. 18. 01:49
11/20 anonim válasza:
Lehet,akkor váltanod kéne, nekem meg a gyülekezetek nem jöttek be kiskoromban.
12/20 anonim válasza:
Bocsi,én katolikus vagyok, s hidd el van,hogy teljesen más felekezet teljesen máshogy jön át, de ezért ne Istenre haragudj.
13/20 anonim válasza:
pl. nekem ég és föld különbség volt a kettő.
14/20 anonim válasza:
Nem haragszom istenre. Hogyan haragudhatnek valakire aki nem letezik? En nem haragszom ra es nem is akarok valtani, boven eleg volt nekem az a 16 ev amit ott toltottem. Nem tervezem ilyen helyekre jarni tobbet. Nagyon jol elvagyok nelkule.
15/20 anonim válasza:
Sajnálom, bárcsak rá tudnálak venni, hogy nézz meg mást is... Nekem sem volt jó a gyülekezet, teljesen más volt...
16/20 anonim válasza:
De persze,ha nem szeretnél járni,még úgyis szolgálhatod Istent. Biblia nem fog meg?
17/20 anonim válasza:
Te lany vagy? Csak mert nagyon kitarto vagy latom. Ha egy koruak vagyunk nagyjabol, akkor elmegyek veled egyszer :) viccet felreteve katolikus vallasban miota van gitaros mise egyebkent? Sosem hallotam ilyenrol.
18/20 anonim válasza:
Hát én mindig is azt szerettem :), ha nemvolt gitár, akkor igen párszor nekem is elkalandozott a figyelmem,nekem ez nagy élmény, mintha a lelkembe hatna vmi(vki?),amikor énekelnek, ezért szeretem a katolikusat. Régen az országúti ferences templomba jártam,nagyon szép volt az is,gitáros, azóta közelebb járok az egyetem miatt. Nagyon sok helyen van, sőt fiatalok is énekelnek, vagy inkább főleg ők.
19/20 anonim válasza:
Hat ahova en jartam ott mondjuk fiatalok nem voltak nagyon, lehet az jobban megfogott volna.
20/20 anonim válasza:
Egyszer talán megnézhetnél egyet, lehet más lenne erről az egész véleményed.:) 24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!