Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ajánlana valaki olyan papot,...

Ajánlana valaki olyan papot, akivel egy nem hívő is tudna lelki dolgokról beszélni?

Figyelt kérdés
Szeretnék hinni, de nem tudok. De ateistának sem vallom magam. Szívesen beszélnék egy nem hétköznapi pappal, akinek inkább a bölcsességére, lelki dolgokban való jártasságára lenne szükségem, mint a prédikációjára. Viszont azért mondok papot és nem pszichológust, mert szeretek olyannal beszélgetni, akinek hite van.
2021. júl. 10. 13:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a 2 iskolalelkész ilyen volt (főleg az egyik), de szerintem te ahhoz túl messze laksz.
2021. júl. 10. 14:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Pesti vagyok.
2021. júl. 10. 14:59
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Igen, a pszichológus drága, gondolom ingyé akarod.
2021. júl. 11. 14:12
 4/7 uyscuti ***** válasza:
100%
Lelkész nem felelne meg? Mindenképpen pappal szeretnél beszélgetni?
2021. júl. 11. 20:16
 5/7 A kérdező kommentje:
Lelkész is megfelel, persze. Sőt, lehet, hogy jobb is lenne, mint egy katolikus pap.
2021. júl. 11. 20:55
 6/7 uyscuti ***** válasza:

4-es vagyok.

Ha gondolod privát üzenetben írok elérhetőséget.

2021. júl. 13. 05:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez meg kerdes?

Ha pesti vagy, keresd meg a reformatus vagy evangelikus egyhaz diakonia szolgalatat pl. emailben. Ok az egyhaz szeretetszolgalata, akik nem a "teritessel" vagy predikalassal foglalkoznak, hanem a nem hivok problemaival is.

Nem tudom biztosra, hogy tudnanak-e segiteni veled, de ha nem, akkor talan ok tovabb tudnak kuldeni. Attol is fugg, mirol akarsz vele beszelni, es mennyit - egy beszelgetesre biztos vallalkozna egy lelkesz.

2022. febr. 18. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!