Miért beszél a nagynéném allandoan erről?
Figyelt kérdés
Nagynéném folyton az Úrról beszél, meg a menny pokolról jaj nem mindegy ki hova jut, meg megkell térni, ebben igaza van! De a strandon is allandoan imadkozott magaban, mindig a biblia, Isten korul forognak a gondolatai, mas egyeb foldi temaja nincs csak az Ur, meg hogy aki nem hivo jaj lesz annak, szerintem ISTEN nem azt nezi ki jar templom vagy gyulibe hanem hogy ki hogyan el es cselekszik! Ki segit masokon, ki szeret masokat, ki hogyan cselekszik nem a templomba jarast nezi hanem az emberek szivet cselekedetet en is hiszek benne de ez nem normalis fozes, eves, ivas, utazas kozbe az Ur a biblia mas egyeb temaja nincs2021. júl. 9. 16:55
1/3 anonim válasza:
Te beszélsz állandóan erről különböző hazug körítésekkel.
2/3 anonim válasza:
Igen, te beszélsz állandóan róla. Megmondtad, hogy hiába tiltanak le, mindig visszajössz, mert olyan jól érzed itt magad.
Azt hiszed, mindenkiből hülyét csinálhatsz?
Minek válaszoljunk rá?
3/3 anonim válasza:
Igaza van a nagynénédnek. Jár hogy nem ismerem. Mindenki pogány aki nem jár templomba. Bármilyen keresztény templomba, nem muszáj a feelekezetedbe. Reformátusként lehet járni misére is, ha keresztet vetsz meg terdelsz, nem látják itt hogy refi vagyok. Hogy áldozni nem megyek arra is gondolhatnánk hogy nem gyontam. Ha nem is minden vasárnap de 2 hetente vagy havonta egyszer templomba kell menni vagy legalább otthon nézni a televízióban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!