Óriási, súlyos hibákat bűnöket követtem el(nem szeretném részletezni) javíthatatlan ,jóvátehetetlen bűnök és hibák. Van remény számomra?
Van remény ? Ha a bűnőkért , károkért amit okoztam másoknak és magamnak. Megbánom ,vezekelek,”letöltöm büntetést esetleg megpróbálok helyes jó úton járni vagy reménytelen a helyzet. Válaszokat előre is köszönöm
N 26
Mondjuk úgy hogy felvàzoltam a kérdezőnek egy alternatívàt. Illetve szerettem volna nyomatékosítani, hogy sose adja fel, mert Isten (Allah) megbocsàtó és könyörületes.
Ennyi történt. :)
Abdullah
13
"Allah meg Isten meg Jehova meg Manitu az mind ugyanaz, csak más a nevük."
Evvel nem értek egyet mert Istennek egy neve van, és egyfélét tanít az embereknek. Illetve egységes és egyféle erkölcsi elvek alapján mutassanak be imádatot neki.
Olyat nem mondott hogy valaki higgye a pokol tüzét, valaki meg ne.
Valakinek szabad paráznának lenni másnak nem, vagy neked lehet 3 feleséged, másnak nem, mert nem abba a kultúrába született....
Akik Isten népéhez csatlakoztak ugyan az vonatkozott rájuk, mint akik "bennszülöttek" voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!