Akinek összejött az élet azon isten kegyelme is rajta van?
Szia,
Isten kegyelme minden emberen rajta van a Biblia szerint, mert Isten az, "aki azt akarja, hogy minden ember üdvözüljön, és eljusson az igazság megismerésére." (I.Tim. 2:4)
Az, hogy valakinek "összejött az élet" - ugyanúgy lehet az üdvösségére, mint a vesztére is, az emberen múlik, hogy hogyan értékeli ezt, és mit cselekszik ez által az előny által. A Szentírás szavaival: "Ne csodálkozzatok ezen, mert eljön az óra, amelyben mindazok, akik a sírban vannak, meghallják az ő hangját, és kijönnek: akik a jót tették, az életre támadnak fel, akik pedig a rosszat cselekedték, az ítéletre támadnak fel." (Jn. 5:28-29).
Üdv. Péter
Biblia mióta ateista oldal???
3 Móz. 26,1.
Ne imádd és ne tiszteld azokat; mert én, az Úr, a te Istened, féltőn szerető Isten vagyok, a ki megbüntetem az atyák vétkét a fiakban, harmad és negyedíziglen, a kik engem gyűlölnek;
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!