A halálközeli élmények/túlvilági élmények ellentmondanak a Bibliának?
például:
Sötét alagút> Még ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól, mert TE velem vagy; a TE veszsződ és botod, azok vigasztalnak engem.
Igen.
Az általad idézett vers nem azt jelenti, hogy valami sötét alagútba kerülsz a halálod után, és ott fogsz repkedni.
Dávid elsősorban azért írta ezt a versét, mert olyan helyeken járt, ami veszélyekkel volt tele, az élete bármikor véget érhetett volna egy vadállat támadása, vagy az ellenség támadása miatt. Dávidra is különféle veszélyek leselkedtek, még is biztonságban érezte magát, Istennel való kapcsolatában.
Nem engedte, hogy eluralkodjon rajta a félelem, mivel érzékelte, hogy Isten a ’vesszőjét’ és ’botját’ készenlétben tartva vele van. A védelemnek ez a tudata megvigasztalta Dávidot
A halál pedig valóban "sötét", hiszen egy fény nélküli gödörbe kerül az aki meghalt. De Isten reményt adott, hogy visszaadja majd az életet.
A sötét alagút egy átlényegülés, ahogy egy másik síkrs csatlakozik az ember. Nincs semmi féle alagút valójában.
Az én halál közeli élményem nem mond ellent a bibliával. Végigjártam az összes felettünk lévő dimenziót, a mennyországgal bezárólag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!