Mit tegyek? Bôvebben lent
Figyelt kérdés
2000.04.16 születtem, 21 éves vagyok. Már befejeztem az iskolai tanulmányaimat... érettségim is van, voltam bérmálkozó, ma már dolgozom a BOSCH-ban. Nem jártam 14-15 évesen sem bulizni, sehova sem max néha kajálni valahova, nyáron strandra de semmi egyéb, nem dohányzom, kávét is kb 2 naponta fogyasztok egy kis csészével,, azonban valami aggaszt, 21 vagyok és volt barátnőm szakítottunk szex nem volt, hogy bírjam ki házasságig? Ha addig várok lehet leszek 30 éves! Azt hogy ne alkoholozzak ne dohányozzak vallás nélkül is be tartanám, és szeretek jót tenni másokkal.... nem ártok senkinek azonban 21 éves vagyok és se feleségem se családom , ha lenne akkor bűn lenne megcsalni, meg elválni! De független vagyok, attól félek 30 évesen leszek házas addig várjak?2021. jún. 26. 21:56
2/8 anonim válasza:
Házasodni vagy kefélni szeretnél?
4/8 Közveszélyes Kontár válasza:
Ne engedd lezulleni a Bosch -t
Akkor Isten megjutalmaz
ellenben ha engeded akkor szankciokat tesz
5/8 anonim válasza:
4es. Éljen az igazságos Isten aki a magánéletbe beleszól.
6/8 Közveszélyes Kontár válasza:
ja amugy pedig keres egy masik baratnot
mi a problema?
szepnek, illatosnak, egeszsegesnek kell lenni mindeg es akkor nincs gond ha lovagias vagy
nyakadba veszed a lanykat, nem pedig o vesz a nyakaba
7/8 Közveszélyes Kontár válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__szokasok..
#5 termeszetesen "beleszol" megmondja mi a helyes
de te mast is tehetsz, attol meg helytelen (bun) lesz
8/8 anonim válasza:
5ős. Ha Isten mindig változó és megújuló akkor honnan tudhatná hogy mi a helyes? Ez esetben értelmét veszti ez a relatív szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!