Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Akik Gyülekezetbe járnak mit...

Akik Gyülekezetbe járnak mit várnak tőle?

Figyelt kérdés
Jó, néha menjen el az ember ilyen helyre, én mint katolikus(családom is az) néha elmegyünk templomba ami nem káros, de a gyülekezetek azok az agyra mindenre, mi oldódik meg ha oda mentek? Talán több pénzed lesz? Boldogabb leszel? Ha beteg vagy ott áll melletted a Pásztor? A családom is hisz imádkozik mindenki volt első áldozó szeretetre törekszik de pl mi minden héten vagy nyarsalunk, grill parti , bográcsozás vannak ilyen programok most kell élni, ha van lelek ott már nincs éves ivás szerelem pokol sincs mert a lelek olyan mint a levegő azt nem lehet kinozni mert megfoghatlan a testet lehet kinozni de a lelket nem! Most kell élni, hinni lehet jó embernek lenni de szerelmesnek lenni boldognak lenni most kell nem a túlvilágon , sok ember bánni fogja h a fiatalságat ami soha se tér vissza eltekozolta egy szektaban azt a 25-30 évet! Nem kell inni se drogozni de viszont élni kell úgy értem megnosulni férjhez menni családot alapítani enni inni bulizni , és kész csak ne arts másnak ennyi de a szekatba időpocsékolás a 20 év , inkább templomba menj néha
2021. jún. 25. 09:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nehogy menjetek gyülekezetbe. Maradjatok a katolikus hitben vagy gyertek át protenstánsnak és lennének reformátusok. Igazibol.a református az igazi. Meg az ortodox és mellé a katolikus. Ez a 3 vallás az igazi a többi le van tojva. Meg esetleg a Jehovások mert van köztük 2 nagyon jó ismerősöm és mivel nagyon rendesek hozzám ezért én megvédenem a jehovistakat meg a hitünket ha valaki üldöznek vagy bántana.
2021. júl. 10. 00:32
 12/13 anonim ***** válasza:
Igazad van Artúr. A Jehova tanúi még okésak. Lehet Ébredjeteket meg Jehova tanúi könyveket olvasgatni, nekem van itthon elég sok református létemre. De a punkosdistakhiz meg a hit gyülekezete hét meg más érdekelhet nem jó menni mert elszakítani a környezetedtol. És ha hibázik és kiközösítés el akkor nem lesz hova japaszkodj mert a környezeted elzárták eloled a szekták.
2021. júl. 10. 00:39
 13/13 anonim ***** válasza:
Reformátusnak lettem keresztelve, néha eljártunk templomba, konfirmáltam is. Sok barátom volt-van, rengeteg programot csináltunk-csinálunk. Azt hittem boldog vagyok, Isten kegyelmének köszönhetően élővé vált a hitem és egy gyülekezetben átadtam az életemet Jézusnak az volt életem legboldogabb napja ami azóta is tart. Boldog vagyok, szeretek gyülekezetbe járni semmi nem tölt fel úgy, amellett mikor lehet utazgatunk, sütünk eszünk programokat csinálunk, hétköznap is. A Pásztorom személyesen is törődik velünk, szóval nekem szuper.
2021. júl. 11. 05:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!