Éreztetek már így a hites élettel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
19 évesen meg tértem iskolába baptista gyülekezetbe, (hivatalosan katolikus vagyok meg lettem 7 évesen keresztelve és 11 évesen első áldoztam) mindig tanítottak Szentsegre kell törekedni elkell mondani sok mindenről hogy a halál után a mennyországba jussak, es mikor így éltem mintha álom világba éltem volna, mindig feszült voltam egy olyan lénynek engedelmeskedni akiről szinte senki semmit nem tud, és rá jöttem ha most 20 éves esztendőimben nem elek akkor mikor ? Majd talán oda át táncolok az egekbe? Úgy gondolom szeretni kell egymást, tisztelni nem kell senkit bántani de élni kell,,, szeretek bulizni mivel roma vagyok, Bango Margit, Bódi Guszti, Neoton família szeretem a világi zenét a gyüli ezt is megtiltotta nekem csak is az istenes zenéket hallgathatom, fiatalon akkor se buli semmi??? Nem lehet élni, ? Egyébként nem iszom nem Cigizek, valahogy élni kell szerintem kis bulizás, családi buli nem bűn fiatal vagyok, arra várják hogy milesz oda át , lehet semmi, most kell élni, nyaralni mindent, a pásztorok is ezt teszik be őrjítik a hívőket ők meg nyaralnak a családdal nagy luxus házakat építenek, élni most kell mielőtt a Temetőbe a sírba le tesznek örökre !! KITUDJA mi lesz már ott a szeretet meg kell adni a tiszteletet és kész, szerezni kell egy társat magadnak, bulizni amíg nincs gyereked házassági életed, szórakozni kell bezzeg a gyuli ezt is tiltja2021. jún. 24. 07:14
3/6 anonim válasza:
Látom még nem beszéltél szakemberrel. Ma is sikerült megkérdezned
4/6 KZitus válasza:
szia
Rettenetes "hites" életed van. Ez az igazi rabszolgaság, sajnos. Krisztus azt mondta a követőinek: ’Megismeritek az igazságot, és az igazság szabadokká tesz titeket’” János 8:31, 32.
Sürgősen tanulnod kellene Krisztustól, hogyan élvezheted az életed félelemtől mentesen.
5/6 A kérdező kommentje:
Zitus te Jehova szekta tagja vagy ismerlek már ne irkalj ide!!2-es egyet értek veled
2021. jún. 24. 15:02
6/6 anonim válasza:
ma 15:02 Szerinted Jézus is kiküldeni a hamis próféták? vagy inkább a helyes útra terelné őket? Mert amit te műveltél nem Krisztusi módon teszed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!