Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit is kéne kezdjek istennel?...

Mit is kéne kezdjek istennel? Szeret egyáltalán?

Figyelt kérdés

Sokáig jártam hit gyülibe elég sok mindent megtanultam,de voltak dolgok amik nem jöttek be szóval abba hagytam,de ettől függetlenül még vonzódok a témához.

Tehát nem vagyok egy jó ember drogoztam,piáltam,verekedtem egész életemben.

Sok lánnyal voltam együtt de mindegyik párkapcsolatom rosszul sikerült.

Ez az egész macera addig tartott amíg elkezdtem hinni istenben,megváltoztam a drogokat leszámítva (azt még néha tolom).

De hiszek benne és szeretném ha közel kerülnék hozzá,na de a lényeg.

Semmi érzelmem nincs,mentálisan beteg vagyok,lelketlen/megtört ember.

Dolgozni sem tudok annyira nincs motivációm élni már,csak a családom maradt mellettem egyébként az emberek félnek tőlem,nem szeretnek,aki tudja hogy hiszek istenben lenéz.

Magányos életem van,senkim nincs úgy igazából,de nem is tudok senkiben megbízni/érzelmet táplálni. Tudom hogy lehetne változtatni ezen de nekem egyszerűen nem megy most. 3 éve szakítottam az egyik barátnőmmel azóta teljesen padlón vagyok.

Nagyon elgondolkodok azon hogy egyáltalán szeret e engem isten? Vagy azt akarja hogy megpusztuljak már? Komolyan mondom nem bánnám...csak egy olyan világba szeretnék élni ahol van szeretet/érzelmek a számomra is. 29f

2021. jún. 22. 23:35
 1/6 anonim ***** válasza:
44%
Drogok helyett keress jobb programot...
2021. jún. 22. 23:41
 2/6 anonim válasza:
52%
2021. jún. 23. 00:04
 3/6 anonim ***** válasza:
32%
Isten nem létezik, szívesen!
2021. jún. 23. 00:13
 4/6 anonim ***** válasza:
38%
Semmit, ne foglalkozz vele akár van, akár nincs.
2021. jún. 23. 00:19
 5/6 anonim ***** válasza:
66%
Nem lett volna szabad kábszizni.
2021. jún. 23. 07:20
 6/6 anonim ***** válasza:
66%

Jézus ezt mondta:

(János 8:31, 32) . . ., 32 és megismeritek az igazságot, és az igazság szabaddá tesz titeket.”

De mi az igazság?

(János 17:17) . . .A te szavad igazság.

Nem egy olyan személyt ismerek, akik börtönben voltak, és a marihuánát szippantottak, ittak, dohányoztak. Isten szavának hatalmas ereje van ha hagyjuk, hogy formáljon, mert Isten szelleme bármire képessé tud tenni.

DE nekünk is megkell tennünk a saját részünket.

(Héberek 4:11, 12) . . .. 12 Mert Isten szava élő, és erőt fejt ki, és élesebb bármely kétélű kardnál, és egészen odáig hatol, hogy szétválasztja a lelket és a szellemet, az ízületeket és a velőt, és képes tisztán látni a szív gondolatait és szándékait.

Ezek a személyek már igazi szabadságnak örvendenek Isten szava által.

Még nagyon fiatal vagy, és elötted a jövő.

Isten mindenkit szeret, még a legaljasabb bűnöst is, és fáj neki, hogy így kell látnia az embereket.

Ha nekik sikerült, akkor neked is.

Egy javaslat, hogy fogadj el egy Bibliai alaptanfolyamot, ami semmibe nem kerül. Szívesen összehozlak olyan testvéremmel, aki át ment ezeken, és együtt tud érezni veled.

2021. jún. 23. 08:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!