Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Milyen lehet a Mennyország és...

Milyen lehet a Mennyország és az örök kárhozat? Hogy képzelitek el ezeket? A Mennyország valóban egy modernkori fény világ, ahol városok és rétek vannak? A Pokol pedig hogyan néz ki?

Figyelt kérdés
Azok akik félig Istenfélők, és félig képmutatóak, azok elkárhoznak, mert képmutatók voltak? Pl. néhányszor trollkodik, de nem erőszakosan, néha nem segít, de olvassa a Bibliát és imádkozik, és törődik Jézussal.
2021. jún. 22. 15:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Kivettetnek a külső sötétségre", ez szerintem olyan hely/állapot lehet ahol végképp semmi tudásuk nincs Isten jelenlétéről, vagy annak lehetőségéről.

"Az örök élet pedig az, hogy megismerjenek téged, az egyedül igaz Istent, és akit küldtél, Jézus Krisztust".

2021. jún. 22. 21:11
 12/16 anonim ***** válasza:

Na, ha már lúd legyen kövér, láttam egy filmet egyszer, címe Gyönyörű zöld, na én úgy képzelem el az újjáteremtett földet ld első 15-20 perc. :)

[link]

Nagyon tetszik, hogy nincs hierarchia a nemek között, egyenlőség van.

2021. jún. 22. 21:14
 13/16 A kérdező kommentje:

11> brrh, már a gondolata is rossz.

12> csodálatos :) olyan vagyok, mint Pál néha, aki várja már, hogy az Úrhoz költözzön a halála után.

2021. jún. 22. 21:20
 14/16 anonim ***** válasza:

7 Mert közülünk senki sem él önmagának, és senki sem hal önmagának:

8 Mert ha élünk, az Úrnak élünk; ha meghalunk, az Úrnak halunk meg. Azért akár éljünk, akár haljunk, az Úréi vagyunk.

egy kis segítség a kitartáshoz.

Még biztos van valami dolgod itt.

2021. jún. 22. 21:31
 15/16 anonim ***** válasza:

A pokol nem egy hely, hanem egy állapot, ami negatívságot, ürességet hordoz magában.

A mennyországban már voltam. Ott csak lelkek vannak. A végtelennyi lélek összessége maga a mennyország. Szóval az se egy hely, hanem isten állapota, amikor minden ami valaha volt és lesz egyként, egyé olvadva abszolút végtelen tökéletesség állapotában létezik.

2021. júl. 22. 12:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha keresztény vagy, akkor a mennyországot palotának, a poklot pedig börtönnek képzeld!
2021. aug. 7. 14:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!