Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit jelent a testvér és a...

Mit jelent a testvér és a felebarát a Biblia szerint?

Figyelt kérdés
Nem értem komolyan ezt a logikát. Hiszen az osztálytársam, és a keresztény online haverom is a felebarátom nem? De kik a tesók?
2021. jún. 22. 13:08
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszi. Látod? Néha ha kell békében élek a legtöbbször... a többi hívtársamat hívhatom inkább tesóknak? A tesó az menőbben hangzik, nem?
2021. jún. 22. 15:35
 12/19 anonim ***** válasza:
De nem kaptam rá még mindig választ, hogy ha ezt az alap dolgot SEM tudod, akkor hogy van bátorságod bárkit bármi miatt kritizálni?
2021. jún. 22. 15:57
 13/19 A kérdező kommentje:
anomim oldal... ^^ azért.
2021. jún. 22. 16:02
 14/19 anonim ***** válasza:
Tudod mi az ijesztő? Hogy nincs miatta lelkiismeret furdalásod. Neked ez teljesen természetes és mindennapi.
2021. jún. 22. 18:09
 15/19 A kérdező kommentje:
És mi van azzal a kritikával amikor a Tanúkról beszélnek? Hamár a kritika az csúnya dolog. Ezt mondjad Nagy Gergőnek akinek szintén nincs lelkiismerete amikor a katolikusokkal, és a Tanúkról is vitázik....
2021. jún. 22. 18:16
 16/19 KZitus ***** válasza:

"De még mindig nem értem, hogy pl. te Zita, miért lennél a testvérem?"

Nem olvastad el amit írtam. vagy nem figyelmesen, ezért újra ide másolom:

"A keresztény gyülekezet tagjai olyan szellemi kapcsolatban vannak egymással, amely hasonlít a testvérek közötti kapcsolathoz. Jézus a testvéreinek nevezte a tanítványait: Máté 25:40; 28:10; János 20:17. Ennek a kapcsolatnak nagy jelentőséget tulajdonított, ami a következő szavaiból is kitűnik: „aki cselekszi. . . Atyám akaratát, az az én fivérem, nővérem és anyám” Máté 12:48–50"

Amit ide írtam, a gyakorlatban tapasztalom már évek óta. Ők, a keresztény testvéreimre igaz ez is:„Mindig szeret az igaz barát, és testvérül születik a nyomorúság idejére” Példabeszédek 17:17

2021. jún. 22. 20:37
 17/19 anonim ***** válasza:
Kit érdekel Nagy Gergő, mikor most rólad van szó? Őt nem is kedvelik sehol, kerülik is, mert beteges amit művel.
2021. jún. 23. 06:46
 18/19 A kérdező kommentje:
Bizonyíték? ^^
2021. jún. 23. 09:19
 19/19 anonim ***** válasza:
Minden. Minden létező a testvéred, mert mindennek isten az anyja.
2021. júl. 22. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!