Istenfélőktől kérdezem! Mi a véleményetek/reakció/gondolat az új magyar törvényről? helyes, helytelen sztetek? Reformátusként én helyesnek tartom. A fiatalkorúak fejlődésben vannak!
2021. jún. 21. 00:09
21/24 A kérdező kommentje:
pedig én adtam neked zöldet. észrevetted már? Szerintem inkább az ateisták jöttek letámadni minket. Az abortusz is rossz dolog egyébként.
2021. jún. 22. 16:00
22/24 anonim válasza:
most észrevettem, de így is csak 7, az még a jobbik eset, ha ők tették, mert velük szemben nem nagy úgymond az elvárás, de sajnos egyre több a liberális keresztény, akik inkább látnának egy ateista új kormányt Magyarországon, csak, hogy ne a jelenlegi legyen, akiket elég sok minden miatt lehet és kell is kritizálni, még így is mérföldekkel jobbak, mint a másik eshetőség
23/24 A kérdező kommentje:
ne is törődj velük, mert nem tudják mit cselekszenek ;) . Az ateisták az evolúciót istenítik (evolúció Isten műve egyébként csak éppen máshogy létezik ahogyan a tudósok mondják ) , a képmutató keresztények pedig a melegséget támogatják ami szintén bűn. De imádkozni kell értük ^^ nekem nincs bajom a fidesszel, szeretem azt ha a kormányunk keresztény. Legalább valaki velünk van a földi világban, és próbálja támogatni a hívőket és a valódi kereszténységet, nem? :)
2021. jún. 22. 16:10
24/24 anonim válasza:
Jézus nem utált senkit és semmit. Taszította a negatív dolog( pl düh, gyűlölet, depresszió), de a melegség egy semleges dolog. Ha érzelmekben nézzük, ha szexualitásban, akkor is semleges, természetes.
Ha azt hiszed jézus utálkozott, mint egy átlag ember, akkor te eszméletlenül el vagy tévedve. Te nem jézust követed, hanem egy illúziót, amit te alkottál meg téves adatok alapján, rossz gondolkodásmóddal.
Hasonlóan látom, mint a második hozzászóló. Csak propaganda, szavazatért teszik, mert tudják, hogy a nép nagyja egy utolsó undorító féreg emberileg.
Nem vagyok istenfélő. Én istenszolga vagyok. Az életemet isten szolgálatára tettem fel, mint minden spirituálisan fejlett entitás testvérem.
Aki féli istent, az nem ismeri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!