Istenfélőktől kérdezem! Mi a véleményetek/reakció/gondolat az új magyar törvényről? helyes, helytelen sztetek? Reformátusként én helyesnek tartom. A fiatalkorúak fejlődésben vannak!
Nem értek vele egyet, mert diszkriminatív. A házasság előtti szexet propagáló tartalmakat is be kéne tiltani. Az újraházasodást propagálóakat is. Egy másik kérdéshez írtam, de ide is illik:
Istennek legjobban tetsző szexuális magatartás a szűziesség. A heteroszexuális viselkedés körül is szigorú keretek vannak, nem úgy van ám, hogy ha megtetszik valaki, összejövünk, és lefekszem vele, az bármivel is jobban rendben lenne, mint egy homoszexuális aktus. Ne gondoljuk, hogy ha harmadik válás utáni negyedik házastárssal való szex bármivel is helyénvalóbb lenne, mint egy homoszexuális aktus. Ezek pontosan ugyanakkora bűnök, és az összes egyház ott hibázik baromi nagyot, hogy ezt nem hangoztatja, mert fél maga ellen kihívni a többségi társadalmat. Pedig a többségi társadalomra is rohadtul ráférne a korholás, és nem csak a homoszexuálisokra egyedül.
"fejlődés beli gyereket befolyásolni nagyon helytelen"
egyetértek, a vallásos nevelést is be kéne tiltani
Ez pontosan így van. Sajnos itt is olvastam már olyan "keresztényeket", akik a szexuális bűnök közt méregettek maguk kedvére (mert gondolom ők is alaposan sárosak), a heterok közötti paráznaságot apró javítható botlásnak ítélték, azonos neműek között pedig sokkal súlyosabbnak, már most pokolba küldték volna őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!