Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hívők meg néznétek mit ír ez...

Hívők meg néznétek mit ír ez a Pásztor? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Római katolikus vagyok, voltam első áldozó, hiszek a mai napig… van egy Roma zenész aki Pásztor is… ő zavarta be az agyam 2 éven át félelemben éltem.. ma már jobban vagyok sokkal hála Istennek🙏🥰🥰 a facebookon naponta tesz ki posztot amiről azt mondja az Úr sugallja neki, milyen keresztény ágazati lehet ez a lelkész? A facebook keresőbe a Neve: Sugole Jeno Paradi,. Mikor őt hallgatam olvastam kimerültem lelkileg idegileg, ha kérhetlek nézz bele facebookon ennek az embernek a posztjaiba, és írd meg véleményed a lelkészről akár itt akár. privátban……. Köszönöm Szépen, és legyen áldott napod Krisztusban.!
2021. jún. 19. 10:55
 1/8 anonim ***** válasza:

Ez meg keresztény metál (árad belőle minden, ami Jézus):

https://www.youtube.com/watch?v=-CjZQCcuPqc

2021. jún. 19. 11:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, valóban bezavarta az agyad, azért kérdezed naponta ezt.
2021. jún. 19. 12:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
2# Ne írkálj ilyeneket, különben olyan privit kapsz tőle, hogy az állad leesik 😂
2021. jún. 19. 12:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Már vagy 2 éve leírtuk, hogy ne olvasd, de csak olvasod.

Ne csodálkozz, hogy nem vagy jól.

Azon se csodálkozz, hogy nincs mar senkinek kedve húszezredjére szóba állni veled és naponta elmondani ugyanazt, mikor úgyse figyelsz oda.

2021. jún. 19. 13:23
 5/8 anonim ***** válasza:
57%
4# Mit főztél ma?
2021. jún. 19. 13:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

ezt írta egy másik kérdése alá

"úgysem szabadultok tőllem ha le tiltanak már vagy 5x le tiltottak innen de mindig megkérem a haverjaim más más emailokról regisztrálnak nekem :-) imadok itt lenni"

aztán gyorsan kitörölte

2021. jún. 19. 14:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem nézem meg.

Maradok a Biblia szavai mellett.

2021. jún. 19. 20:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem már pár accountját tiltottam neki, persze lehet megint újat csinált.

2021. jún. 19. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!