Milyen filmet néznétek szívesen?
Figyelt kérdés
Szeretnék filmet forgatni, de nem tudom milyen témában készítsem el. Korhatár nélkül megtekinthetőt szeretnék.2017. aug. 7. 16:15
1/8 anonim válasza:
Ami távol áll az amerikai móditól.
Mély és egészségesen sokkoló. Ne legyen happy end vagy inkább keserédes. Valós problémákról szóljon. Az emberről szóljon de elvekről és izmusokról.
2/8 A kérdező kommentje:
Szóval valami olyat, ami közel áll a valósághoz?
2017. aug. 7. 17:03
3/8 anonim válasza:
Először is szigorúan tilos a közönség igényének kielégítése. Forgass arról, ami téged érdekel, különben nincs értelme :)
Túl vagyok már jó pár filmen, és egyre inkább azok felé hajlok, akik szerint a történetmesélős irány tévút; az az irodalom dolga. Szóval kísérleti filmet néznék szíveen.
Azt kell megtalálnod, amit át szeretnél adni, és amit csak a film nyelvén tudsz átadni.
4/8 A kérdező kommentje:
Nálam gyakori téma(sajnos) az iskolai bántalmazás. Ez rossz lenne témának, vagy érdekes is lehetne?
2017. aug. 7. 22:29
6/8 anonim válasza:
csak ne fantasy.:D. Szerintem szoljon a jelenben, legyen benne valami kis elvontság.
7/8 A kérdező kommentje:
Mit értetek elvont alatt?
2017. aug. 31. 14:18
8/8 anonim válasza:
hat... pl. Néhány film példa:
Lola Rent, Taxidermia, Amelie csodálatos élete,
bár tudom hogy a Taxidermia van akinek sok, azt vagy valaki imádja vagy utálja, ez a két végzet van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!