Bűnbeestem. Mit lehet tenni?
Attól függ mi az amit tettél.
Ha erkölcsi alapelv ellen vétkeztél, és nem egy kis emberi tökéletlenség, akkor jó ha rendezed a Bibliával összhangban.(lopás, paráznaság, gyilkosság, verekedés,és ezekhez hasonló.
Elkell mondanod a Teremtődnek, aki amúgy is tud róla, ezzel az alázatodat fejezed ki, és azt, hogy nagyon szégyelled amit tettél. Kérj bocsánatot. Ezek mutatják, hogy őszintén bánod a dolgot. Majd a gyülekezeted felvigyázójával is beszélj erről, aki útmutatást ad, mit tegyél.
Ha emberi tökéletlenségről van szó, elég ha a Teremtődnek elmondod az érzéseidet, és igyekszel nem tenni többet. (rossz gondolatok, megsértettél valakit, csúnya dolgokat nézegettél, megharagudtál, egy picit káromkodtál stb) Ez akkor változik, ha rendszeres ez a gyengeséged, nem tudsz leszokni róla. Kérj segítséget.
7
Honnan tudjam mire gondolsz? Nem vagyok gondolatolvasó, csak abból tudok kiindulni amit írtál, és megvallani valamit nem ugyanazt jelenti, mint bocsánatot kérni.
5
3-as vagyok. Akkor olvasd el még egyszer a válaszomat. Ott leírtam, hogy bocsánatot kell kérni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!