Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Bűnbeestem. Mit lehet tenni?

Bűnbeestem. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
2021. jún. 19. 08:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
29%
Elmész holnap reggel gyónni és feloldozást kérni a helyi paptól.
2021. jún. 19. 08:45
 2/11 anonim ***** válasza:
49%
Kend a Satánra!
2021. jún. 19. 08:54
 3/11 anonim ***** válasza:
43%

Attól függ mi az amit tettél.

Ha erkölcsi alapelv ellen vétkeztél, és nem egy kis emberi tökéletlenség, akkor jó ha rendezed a Bibliával összhangban.(lopás, paráznaság, gyilkosság, verekedés,és ezekhez hasonló.

Elkell mondanod a Teremtődnek, aki amúgy is tud róla, ezzel az alázatodat fejezed ki, és azt, hogy nagyon szégyelled amit tettél. Kérj bocsánatot. Ezek mutatják, hogy őszintén bánod a dolgot. Majd a gyülekezeted felvigyázójával is beszélj erről, aki útmutatást ad, mit tegyél.

Ha emberi tökéletlenségről van szó, elég ha a Teremtődnek elmondod az érzéseidet, és igyekszel nem tenni többet. (rossz gondolatok, megsértettél valakit, csúnya dolgokat nézegettél, megharagudtál, egy picit káromkodtál stb) Ez akkor változik, ha rendszeres ez a gyengeséged, nem tudsz leszokni róla. Kérj segítséget.

2021. jún. 19. 09:30
 4/11 anonim ***** válasza:
Bánd meg, valld meg és ne tedd többet.
2021. jún. 19. 13:45
 5/11 Demion ***** válasza:
67%
Különös, egyik keresztény válaszoló sem írta, hogy bocsánatot kellene kérni ATTÓL AZ EMBERTŐL akivel szemben bűnt követtél el.
2021. jún. 19. 14:43
 6/11 anonim ***** válasza:
56%
Lehet hogy nem ember ellen követte el hanem Isten ellen ezt nem tudjuk mert nem írta.
2021. jún. 19. 17:02
 7/11 anonim ***** válasza:
5# Szerinted miért írtam, hogy vallja meg? Nem a szomszédra gondoltam.
2021. jún. 19. 17:12
 8/11 anonim ***** válasza:
Pöcsnél 1 mély bemetszés és mehetsz papnak.
2021. jún. 19. 17:33
 9/11 Demion ***** válasza:

7

Honnan tudjam mire gondolsz? Nem vagyok gondolatolvasó, csak abból tudok kiindulni amit írtál, és megvallani valamit nem ugyanazt jelenti, mint bocsánatot kérni.

2021. jún. 19. 17:53
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

5

3-as vagyok. Akkor olvasd el még egyszer a válaszomat. Ott leírtam, hogy bocsánatot kell kérni.

2021. jún. 19. 18:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!