Vezető lelkipásztortól ez normális beszéd?
Figyelt kérdés
Mondja nekem a Pásztor: eszel, iszol, szép kocsival jársz, van lakásod, nyaralsz, sütöl-főzöl míg mások ezren éheznek az országban, több ezren kórházban vannak, több száz hajléktalan ember van az úton, és te mindezek mellet jól érzed magadat? Boldog vagy? Eszel iszol??? Válaszom: mit tehetek én a világ bajáról? Napi 12 órákat dolgozom. Te hogy látod ezt?2021. jún. 13. 16:37
11/14 anonim válasza:
10es. Csinalja aki jobban tudja🤔
12/14 anonim válasza:
Nem. Csinálja az, aki akarja. De senki ne mondja, hogy nem lehet csinálni, ez csupán akarat kérdése, hogy mennyire szereted Istent és mennyire a másik embert. Itt ahogy látom mindenki csak saját magát és a pénzt.
13/14 anonim válasza:
12es. Ki mit tud a fizetéséből inkább szerintem. Az gyanús hogy a persely ott van a katolikus templomba de sosincs az hogy adtak volna belőle a rászorulóknak a hivek közül.
14/14 anonim válasza:
Ha csatlakoznál aktivistákhoz, és ezt 8 milliárd emberből az összes aki képes rá megtenné, akkor egy hét múlva megszűnne az éhezés és hajléktalanság. Szóval te is tehetnél. Az hogy rabszolga vagy, nem segítség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!