Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi haszna van /valakinek/felek...

Mi haszna van /valakinek/felekezetbe járásbôl?

Figyelt kérdés
Régen jártam gyülibe, 3 órát ültem ott sok logikátlan sületlenséget hallgattam, aztán rá jöttem a gyüli nem fizeti be a rezsimet, ennem, innom semmit sem ad, sőt elvesz, a tizedet, amiből sok pàsztor jól él, mennek nyaralni üdülni,,, inkább itthon imàdkozom. 🙏🏻 Isten jelen van mindenhol . Azt a 3 órát a szeretteimmel töltöm inkább
2021. jún. 10. 15:07
 1/4 anonim ***** válasza:
20%
jól döntöttél
2021. jún. 10. 15:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ne olyan legyen, mint te.
2021. jún. 10. 16:17
 3/4 anonim ***** válasza:
96%
Mi a szarnak kell ezt naponta kérdezed? Senkit se érdekel.
2021. jún. 10. 16:28
 4/4 anonim ***** válasza:
48%

3

Ezt Én sem értem.

Kedves Kérdező

Én is gyülekezetbe járok, de itt önkéntes adományok vannak, és nem havi tized fizetés, vagy kötelező pénz befizetés.

Gyülekezetbe pedig azért jár az ember, amiért régen is jártak azok, akik Istennek mutattak be imádatot.

Nem azért járunk oda, hogy helyettünk fizessék ki a számláinkat. ezért nekünk kell dolgozni:

(2Tesszalonika 3:10, 11) 10 Hiszen amikor nálatok voltunk, többször is erre utasítottunk titeket: „Ha valaki nem akar dolgozni, ne is egyen.” 11 Mert halljuk, hogy némelyek közületek rendetlenül viselkednek, és egyáltalán nem dolgoznak, hanem olyasmibe ártják magukat, ami nem tartozik rájuk.

Az viszont tény, hogy ha valaki nem látható okok miatt bajba kerül, az segítséget kap. De nem azért kell gyülekezetbe járni, hogy eltartsanak, vagy kifizessék helyettünk a számlákat.

Az első keresztények, és korábban az Izraeliták is azért jártak, hogy tanuljanak Istenről, és megtanuljanak helyesen élni.

2021. jún. 10. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!