Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hívők! Istent szeretők! Mik a...

Karcsi zoli kérdése:

Hívők! Istent szeretők! Mik a bűnös vágyak? Mi számít annak? Példát esetleg írnál?

Figyelt kérdés
2021. jún. 9. 02:10
 1/4 anonim ***** válasza:
58%

Olyan dolgok, amikhez nincs jogod.

Paráznaság, aminek a jelentése: homoszexualitás gyakorlása, nem törvényes házasok közötti szexuális élet, bestialitás, az az állatokkal való fajtalankodás, Stb.

Lopás, az az elvenni más értékeit, tulajdonát. Irigység, a szó rossz értelmében, ami két ember között feszültséget okoz.

2021. jún. 9. 08:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Bocsánat.

Akkor amíg nem házasodnak össze addig nincs semmi szex??

Mert ha így van akkor nagyon el van cseszve az egész dolog.

Mi van ha esküvő után kiderűl,hogy a nő egy fadarab

vagy a pasi egy impotens?

Lehet szapulni....

2021. jún. 17. 14:14
 3/4 anonim ***** válasza:

2-es, nincs elcseszve a dolog, pont úgy működik a legjobban a szex, ahogy Isten eltervezte: a házasságban. Egy férfi tudja magáról, ha impotens, és egy impotens nem akar megházasodni. Ha hívő vagy, akkor őszinte is vagy, nem akarod a másikat átvágni. Abban meg nem hiszek, hogy a nő egy fadarab. A szex tanulható, senki nem várja el, hogy az első alkalommal profi legyél, és ha szereted a másikat, nem fogsz fadarabként viselkedni.

Én a saját példámat tudom hozni: úgy házasodtam, hogy a férjem számára én voltam az első, és nekem is ő volt az első (tehát szüzek voltunk), és a nászéjszakán volt először szex. 9 éve vagyunk házasok, a legjobb társat kaptam. Az ismerkedésünk, jegyességünk arról szólt, hogy egymás gondolkodásmódját, jellemét, hozzáállását ismertük meg. Ezek sokkal fontosabb dolgok egy kapcsolatban, mert a másik jellemét nem tudod megváltoztatni. A szexben viszont könnyen lehet fejlődni, ezt mindkét fél tanulja.

Számomra felbecsülhetetlen érték, hogy nem kavarnak be exek még emlék szintjén sem egyikünknél sem. Ez a mai világban kevés embernek adatik meg.

2021. júl. 11. 22:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Isten megtervezte nekem se a szexet se a házasságokat. Impotens férfi miért ne akarna házasodni hisz neki is szüksége van társra.

Neked meg kívánom,hogy szeressék egymást egy életen át.

2021. júl. 12. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!