Hívők! Istent szeretők! Mik a bűnös vágyak? Mi számít annak? Példát esetleg írnál?
Olyan dolgok, amikhez nincs jogod.
Paráznaság, aminek a jelentése: homoszexualitás gyakorlása, nem törvényes házasok közötti szexuális élet, bestialitás, az az állatokkal való fajtalankodás, Stb.
Lopás, az az elvenni más értékeit, tulajdonát. Irigység, a szó rossz értelmében, ami két ember között feszültséget okoz.
Bocsánat.
Akkor amíg nem házasodnak össze addig nincs semmi szex??
Mert ha így van akkor nagyon el van cseszve az egész dolog.
Mi van ha esküvő után kiderűl,hogy a nő egy fadarab
vagy a pasi egy impotens?
Lehet szapulni....
2-es, nincs elcseszve a dolog, pont úgy működik a legjobban a szex, ahogy Isten eltervezte: a házasságban. Egy férfi tudja magáról, ha impotens, és egy impotens nem akar megházasodni. Ha hívő vagy, akkor őszinte is vagy, nem akarod a másikat átvágni. Abban meg nem hiszek, hogy a nő egy fadarab. A szex tanulható, senki nem várja el, hogy az első alkalommal profi legyél, és ha szereted a másikat, nem fogsz fadarabként viselkedni.
Én a saját példámat tudom hozni: úgy házasodtam, hogy a férjem számára én voltam az első, és nekem is ő volt az első (tehát szüzek voltunk), és a nászéjszakán volt először szex. 9 éve vagyunk házasok, a legjobb társat kaptam. Az ismerkedésünk, jegyességünk arról szólt, hogy egymás gondolkodásmódját, jellemét, hozzáállását ismertük meg. Ezek sokkal fontosabb dolgok egy kapcsolatban, mert a másik jellemét nem tudod megváltoztatni. A szexben viszont könnyen lehet fejlődni, ezt mindkét fél tanulja.
Számomra felbecsülhetetlen érték, hogy nem kavarnak be exek még emlék szintjén sem egyikünknél sem. Ez a mai világban kevés embernek adatik meg.
Isten megtervezte nekem se a szexet se a házasságokat. Impotens férfi miért ne akarna házasodni hisz neki is szüksége van társra.
Neked meg kívánom,hogy szeressék egymást egy életen át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!