121 pontos lett a Mensa IQ tesztem. Ez jónak számít?
Figyelt kérdés
Hirtelen megörültem neki, de fogalmam sincs, hogy ennek van e létjogosultsága a való életben. :D
16F
#teszt #IQ teszz
2021. jan. 6. 20:02
1/8 anonim válasza:
Ez a hivatalos teszt, vagy az online? A hivatalos teszt nekem 135 feletti. Az online 125 feletti lett. 16 évesen egy hivatalos mérésen 126 volt az iq-m. Szóval a 121 egész jó. De nem jobb, mint az emeberek 98%-a.
2/8 A kérdező kommentje:
Online.
91%-ot írt.
2021. jan. 6. 20:09
5/8 anonim válasza:
Semmit nem jelent, ha érdekel töltsd ki élőben.
6/8 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi! :(
2021. jan. 6. 21:55
7/8 anonim válasza:
Másodjára már ismertek voltak a feladatok. a 121 átlag feletti egyébként. Nézz utána, hogy mi is valójában az IQ.
Egy hivatalos tesztet szívesen kitöltenék, mivel 125 vagy a feletti jött ki nekem. Hozzátenném számomra ez csak egy szám, véleményem szerint a tapasztalat idővel mindent felülír. Az IQ amúgy sem determinált és fejleszthető.
8/8 BringaManó válasza:
#7 mi tart vissza?
(a covid-szünet talán már nem sokáig...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!