Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért kell ostyát enni a...

Miért kell ostyát enni a templomokban?

Figyelt kérdés
2021. jún. 2. 17:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
9-es, igen, ezt mondtam. Nagyjából ezer éve így van Nehéz értelmezni, vagy még mindig azt hiszed, féktelenül szellemes a tudatlanságod? Azt hiszed, ha jól beugatsz a keresztényeknek, akkor bizonyítottad tündökletes felsőbbrendűséged? Gratulálok, finghatsz egy öblöset a fotelbe jutalomképpen.
2021. jún. 2. 20:12
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem kell ha nem akarsz vagy nem vagy katolikus. Sőt akkor nem is szabad. Én se áldozok soha. Van egy ilyen hogy régen oaszkat ettek Jezusek.rs az ostya hasonlít arra de nem tudom bizti mert közelről sose láttam istyat csak hallottam valakitől
2021. júl. 13. 10:25
 13/16 anonim ***** válasza:
Pászkát
2021. júl. 13. 10:27
 14/16 anonim ***** válasza:
A misén használt ostya kovásztalan kenyér.
2021. júl. 13. 14:36
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Lehet kapni ostyat ami nincs átalakítva? Én megennék egy tál ostyát mert kíváncsi vagyok az ízére. Mivel református vagyok nem.aldozhstok de elképzelem sokszor hogy a pap a kezembe adja az ostyat és még rágom.
2022. jan. 18. 14:09
 16/16 anonim ***** válasza:

Anjutca: Ennek az ostyának nincs íze.

Egyébként pedig, ahogy a többiek mondták: maceszt vegyél.

2022. jan. 18. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!