Miért kell ostyát enni a templomokban?
#4
Ez azért elég ocsmány, rosszindulatú gúnyolódás más vallásán, ami téged minősít, láthatóan ez vagy te.
Amúgy rosszul is hitted, mert kenyérnek fordítják, de az inkább kovásztalan lepény volt, mindössze búzaliszt, víz és só hozzávalókból készült. Ha több eszed lenne, akkor rákerestél volna a zsidó maceszra, mert lényegében ugyanaz. A templomi ostyát esztétikai okokból fehérre sütik.
A kenyér hivatalos fogalma:
"Kenyérnek minősül a döntő részben gabonaőrlemény(ek)ből kovászos technológiával vagy kovászt helyettesítő kovászkészítmény felhasználásával, tésztakészítéssel, alakítással, lazítással, sütéssel majd csomagolással vagy csomagolás nélkül előállított élelmiszer"
Szóval tényleg nem árt neked a tanulás, talán ismereteid bővítése közben veszítesz ebből az ostoba gőgből is.
"Az ostyát azért találták ki, mert a hagyományos kenyeret vagdosni kell, szétszórják, tele lesz morzsával a templom."
Jól értem, hogy azt mondod, hogy habár Jézus kenyeret említett de "az olyan macerás" ezért kitalálták az ostyát? Fantasztikus, hogy még be is vallod, hogy az egésznek az az oka, hogy a morzsákat annyira macerás takarítani.
"habár Jézus kenyeret említett"
Ennyire fogyatékos vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!