...a 10-es kommentedre idéztem neked a Bibliát.
Ha alaposan elmélkedve keresed, kutatod a Bibliában, akkor azzal a bizonyos lámpással megvilágítja neked az utat Isten és .... megérted.
Akkor olvassam egyfolytában a bibliát, hátha Isten mutat utat?
De ha mutat utat azt, hogy csinálja?
Én már megtapasztaltam, hogyan tárja fel számomra az igazságait.
Isten nélkül bármennyiszer olvasod el a Bibliát, nem fogod megérteni.
De ezt az utat Neked kell végigjárnod, mert ha másképpen szeretnéd megszerezni az Isten igazságát mint azt ő mutatja, pl. a Példabeszédek 2:1-5 verseiben - nem fogod elérni, mert nem engedelmeskedel a Szavának. Az engedetlenség miatt került az ember abba az helyzetbe amiben jelenleg az emberiség van, és az engedelmesség az egyetlen vissza út Istenhez. Nem fogod Isten szavát megérteni, ha pl. ezek sem tartod be:
„Közeledjetek az Istenhez, és ő közeledni fog hozzátok” Jakab 4:8. Közeledni Istenhez a Biblia és az imával lehet.
Egy másik segítség a számodra, ha megfogadod Krisztus tanítását, mert „Senki sem mehet az Atyához, hanemha én általam” János 14:6.
Szóval nem én, vagy mások által, inkább személyesen és Krisztus által.
De nagyon élvezetes ez a fajta ismerkedés Istennel és Krisztussal. Rengeteg örömet, belső békét és amint idővel egyre szorosabb lesz a kapcsolatod boldog kiegyensúlyozott életet is ad, a sok sok baj/probléma közepette is. 😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!