Jordániai muszlimoknál szokás a többnejűség?
Előre leszögezném nem szeretnék rasszista “hírekben láttam,neten olvastam” és társai hozzászólásokat,csak értelmes válaszokat.
Szóval megismertem egy muszlim vallású arab srácot. Itt tanul Magyarországon, értelmes, kedves srác. Azt mondta nagyon tiszteli a vallását,de már alakulnak köztünk a dolgok és valószínű nemsokára intimebb is lesz a viszonyunk. Komoly kapcsolatot keres és én is, még a randevú fázisában vagyunk. Az lenne a kérdésem náluk mit mond a vallás? Csak házasság után lehet szexelniük? Van olyan hogy többnejűség? Nem tudok sokat a vallásról de kedvelem és szeretném megérteni a látásmódjukat...stb.
Ahány arab ország annyi szokás és nehéz értelmes választ találni.
Előre is köszönöm az értelmes hozzászólásokat!
Nagyon jó olvasni egy tapasztalatot!
Jogos van benne ráció,a többnejűség részben. Az meg a másik ha szerelmes vagy valakibe nehéz megállni hogy ne teljesedjen be úgymond a kapcsolat aminek ugye a testiség is lényeges része.
Köszönöm a válaszod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!