Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Bűntudatom van mit tegyek?...

Bűntudatom van mit tegyek? Maszturbálok

Figyelt kérdés
Sziasztok, Római katolikusnak vagyok megkeresztelve voltam első áldozó, 19 éves fiatal fiú vagyok. Kb 2 éve gyakran maszturbálok, és nem tudok róla leszokni legalább maximum hetente 3 x csinálom, mondta a pap ez súlyos bűn mivel fantáziálok és Jézus erre azt mondta hogy aki kívánsággal tekint egy nőre a szívében már vétkezett! Kérdezlek titeket ez nem termeszetes dolog? A szex vágy mindenkibe ottvan hiszen ez öröm boldogság is gyerek is igy születik! Meg egy kicsit nem túlzás ez a vallás részéről? A szex családi élet ezek privát magánügyek, szerintem a papnak semmi köze ha csinálom, nem bántok vele senkit nem ártok vele senkinek ezzel senkitől semmit nem veszek el! A szeretet tiszteletet tényleg szép dolgok de a szex meg ilyenek magán dolgok! Te elmondod a papnak ha maszturbálsz? Mit gondolsz ahhoz hogy a bűneim megvalljam nem kell ahhoz pap ugye ?
2021. máj. 27. 19:45
 1/8 anonim válasza:
85%
A maszturbáció egészséges.
2021. máj. 27. 19:49
 2/8 anonim ***** válasza:
76%

Nem bűn ,és teljesen normális egészséges dolog a szélsőségektől eltekintve (pl ez uralja az életed,háttérbe szorítod miatta a barátaid,hobbijaid,tanulást stb) de úgy gondolom ez nem gyakori.

A pap is csinálja, hidd csak el.

2021. máj. 27. 19:50
 3/8 A kérdező kommentje:
Hiszek Istenben, de úgy gondolom aki a világegyetem mindenség Teremtője millárdnyi alkotása van biztos nem pont velem foglalkozik hogy én húzgalom e a pötyöm! Egyébként nem értem mi köze a vallásnak a magánéletbe a papnak mi köze ehhez? Nem ad nekem a pap ennem se innom, se nem segít rajtam, kit bánt az ember ha ilyeneket tesz? Ezzel senkinek sem ártok meg azok sem akik maszturbálnak privát ügy. Borszató hogy a vallás mindenbe bele akar szólni! A papok is csak egy halandók, nem szentek, sok embert uralni tudnak! Megtanultam 19 évesen hogy felnőtt vagyok a magánéletemhez semmi közük papoknak vad idegenek. A szüleim nagyszüleimnek meg engedem hogy bele szóljanak valamennyire az életembe mert szeretem őket, és csak jót akarnak! De a papnak nem’
2021. máj. 27. 19:57
 4/8 anonim ***** válasza:
43%
Ha ezek a kérdéseid, miért vallod magad katolikusnak? Legfeljebb papíron vagy az...de nem is kötelező katolikusnak lenni.
2021. máj. 27. 20:05
 5/8 anonim ***** válasza:
52%
Miert osztottad ezt meg a pappal? A te fejedben is van problema. Amugy meg nem bűn. A keresztenyek nagy resze mar a honoszexualitast is elfogadta, majd pont a maszti lenne akkor bun. Szerencsere egyesek mar rajottek, hogy ha Isten vagy Istem fia mondta ezeket (bar ketlem hogy szoszerint) akkor is 2000 evvel ezelott tortentek ezek a dolgok, teljesen mas vilag volt, masok voltak a normak, mashogy kellett fogni az embereket, mashogy is gondolkodtak az akkori ferfiak. A masik meg az, hogy nem rogton jegyeztek le mindent. A biblia nagy resze fel van dusitva, es inkabb mese es utmutatas, semmint szo szerint vett torveny, ami szo szerint igy hangzott volna el.
2021. máj. 27. 20:23
 6/8 anonim ***** válasza:
69%
Ahogy #4-es írta. Amúgy Istennek hogy akarod meggyóni? Másrészt ha nem tekinted bűnnek, még Jézusnak se tudnád személyesen, mert a gyónás feltétele, hogy megbántad amit tettél. Te a bűneidet nem bánod, hanem megpróbálod kimagyarázni, hogy az jó dolog, az helyes és nem bűn.
2021. máj. 27. 22:42
 7/8 anonim ***** válasza:
65%
prosztatarakhoz is vezethet ha soha nem csinalod, szoval ha ekkora problemat okoz neked lekileg, tekints ra ugy mint egeszsegugyi tevekenysegre aztan kesz
2021. máj. 29. 09:26
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem bűnözől. Aki mást mond, nem ismeri istent.
2021. júl. 23. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!