Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hívők a maszturbálás bűn?...

Hívők a maszturbálás bűn? (Nem a tanúk válaszát varom szamomra ők nem keresztények mivel at írják es szet szedik az igeket)

Figyelt kérdés
21f vagyok . Még nőtlen, fuggetlen , varom hogy az Ur megmutatja azt akit nekem szánt, de szoktam masztizni ez bűn? Ugyanis a spermat le kell csapolni
2021. jan. 26. 19:25
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Miért van az, hogy mindig az írásképtelen hülyék hivatkoznak a Bibliára?
2021. jan. 26. 19:34
 2/7 anonim ***** válasza:
63%
Hú backi, ha ilyenek jutnak a Mennybe koszi de inkabb passzolom a lehetoseget.
2021. jan. 26. 19:41
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
Feltehető hogy a kérdező már feltette ugyan ezt a kérdést. Jelentem.
2021. jan. 26. 19:45
 4/7 anonim ***** válasza:
92%
Akkora a golyód, hogy összekevertem a tokáddal 🤭
2021. jan. 26. 20:03
 5/7 anonim ***** válasza:
79%

A katolikus egyház szerint az. Ezt arra alapozzák, hogy az egyik történetben valaki a földre ontja az ondóját, és ezt a Biblia mint bűnt ismerteti (de ott valójában az volt a bűnös dolog, hogy direkt nem termékenyített meg egy nőt ilyen módon, akit kötelessége lett volna). A másik hogy a tízparancsolat tiltja a paráználkodást - azonban a paráználkodás definíciója egész más lehetett a mózesi korban, mint ma, szóval ez alapján se lehet biztosat mondani.

Szerintem viszont nem ártasz vele senkinek, de ha úgy érzed, kezdesz függő lenni, akkor változtass, mert az már tényleg bűn vagy bűnre vezet, ha úgy hagyod. Ha akadályoz a szeretet cselekvésében, akkor van baj.

2021. jan. 26. 20:33
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Ahogy az 5. leirta, az okori Keleten valakinek meg kellett volna termekenyiteni ozvegy sogornojet a torvenyek szerint, de megszakitotta a kozosulest, es a magjat a foldre engedte. Ezt ertelmezik tevesen maszturbalasnak (es bunnek).

A paraznalkodasra pedig ket kulonbozo szot hasznaltak, az egyik prostituciot, a masik hazassagtorest jelentett.

Más a vallás és más az egyház. A katolikus EGYHAZ tiltja a maszturbalast. Minden tiszteletem a romai katolikus egyhaze, de neha olyan dolgokat varnak el, amelyek szembemennek az egeszseges pszichoszexualis fejlodessel. El kell dontened, hogy olyan hivo akarsz lenni, aki az egyhaz minden eloirasat betartja, vagy olyan hivo, aki a jozan eszere hallgatva csendben szelektal.

2021. jan. 26. 21:47
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lett volna már 6-szor a kérdés...
2021. jan. 27. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!