Az hogy fél Istentől annyiból hasznos, hogy legalább valamennyire elfogadja a létezését egy felsőbb erőnek.
Még pár év, és akármi bármi is lehet belőle :)
Sok sikert!
2021. máj. 26. 12:50
2/8 anonim válasza:
Isten tud vigaszt adni, csak fogadd el a segítségét.
2021. máj. 26. 13:55
3/8 Demion válasza:
Szerintem egészségesebb, ha valaki az élni akarás, az életszeretet miatt választja az életet a halál helyett, és nem valamiféle "szerető" isten fenyegetése miatt.
2021. máj. 26. 14:52
4/8 anonim válasza:
de b+, óriási gond
2021. máj. 26. 19:28
5/8 anonim válasza:
Egyetértek az 1-essel, és nem, nem követi el a legnagyobb bűnt. Engem is ez mentett meg. Az istenkép is változhat.
2021. máj. 26. 20:50
6/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem gond. Mivel ez azt is jelenti, hogy még számít Isten és a véleménye. Ez segít felismerni, hogy az öngyilkosság rossz és segít visszalendülni az élniakarásba. Aki fél a haragjától az képes hozzá kiáltani is, aki pedig hozzá fordul, attól Ő nem fordul el. Előbb vagy utóbb az enyhülés is el fog jönni és mikor ez megtörténik, akkor már nem a félelem tartja majd az életben az illetőt, hanem az öröm és hála.
Szerintem az is lehet Isten munkája, hogy eszébe juttatja valakinek a büntetést és azt, hogy ez Neki nem tetszik, amivel megpróbálja figyelmeztetni, hogy ne tegye és megmenteni az életét.
2021. máj. 26. 23:56
7/8 anonim válasza:
Miért lenne gond, ha valaki NEM lesz öngyilkos ?
2021. máj. 28. 10:58
8/8 anonim válasza:
De igen. Ez hatalmas bűn. Leírhatatlanul nagy szégyen, istenkáromlás. Ezzel sárba tiprod magadat. Félni a jóség jóságától, a megértés megértésétől, az abszolút élt, legcsúcspontjától. Nevetséges, istenkáromló gondolkodás. Már a következő dimenzióban sincs harag, nem hogy a végtelen tökéletes éltforma képes legyen rá. Nevetséges, abszurd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!