Muzulmán nők miért nem mehetnek hozzá keresztény/zsidó férfihoz?
"Ehhez az is hozzátartozik, hogy az, aki kitér a muszlim vallásból, halálra van ítélve a Korán szerint, bárki megölheti büntetlenül, illetve a bírónak kötelessége halálra ítélni."
Na akkor idézd ezt a verset a Koránból. Ha nem tudod idézni akkor egy aljas hazudozó vagy.
"Miért is? Nálatok van ez a fajta kettős mérce, ráadásul még a valós okát se meritek leírni. Igen, ez is az iszlám terjesztése miatt van, nem kell a maszatolós szöveg. Legalább ennyiben lennétek őszinték és mernétek leírni."
Leírtam. Az iszlám védi a nőket. A keresztény és zsidó vallás tulajdonként tekint a nőkre és nem biztosítja azokat a jogokat amiket az iszlám. Ezen mit nem értesz?
Te nem folyamatosan keresztény országokról beszélsz? Mi a különbség?
Amúgy hány női imám van?
És hàny női püspök van ? :D :D
És mikor lesz Nő a pàpa ?
Abdullah
Igen 2014 óta van egy-két személy. :D
És mi lesz a katolikusokkal ?
Sztem ne fàrasszuk egymàst, neked csak a kötekedés és a provokàlàs a lényeg.
Abdullah
"Te nem folyamatosan keresztény országokról beszélsz? Mi a különbség?"
Az a különbség hogy én nem egyes keresztény országok tettei alapján ítélem meg a keresztény vallást hanem magát a keresztény vallást elemzem.
"Van női püspök például az anglikánoknál is, bár egyikőtök pont olyan verset idézett a Bibliából, hogy a nő nem vezethet gyülekezetet. Ezért kérdezem, hogy az iszlám mennyiben más, ott lehet női imám?"
Ha van ilyen akkor az ellentétes a Bibliával, hiszel azt írja a nő nem cak hogy nem lehet püspök vagy bármilyen egyházi vezető, de konkrétan meg sem szólalhat gyülekezetben.
"Ha van ilyen akkor az ellentétes a Bibliával, hiszel azt írja a nő nem cak hogy nem lehet püspök vagy bármilyen egyházi vezető, de konkrétan meg sem szólalhat gyülekezetben."
Szerintem is ellentétes, de mintha pont te idézted volna ezt példaként a női elnyomásra. Ezért kérdeztem, hogy hány női imám van.
A "meg se szólalhat" persze hatalmas hülyeség, mert imádkozhatnak, felolvashatnak, csak nem prédikálhatnak, nem lehetnek gyülekezeti vezetők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!