Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Muzulmán nők miért nem mehetne...

Muzulmán nők miért nem mehetnek hozzá keresztény/zsidó férfihoz?

Figyelt kérdés
Nekem ez kicsit fura, mert ugye fordítva lehetséges. Bár úgy hallottam, hogy fordított esetben kötelezően le kell mondani a keresztény/zsidó feleségnek a gyermekekről, mert nekik a muzulmán hitet kell felvenni.

2021. máj. 22. 21:53
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
11%

Amúgy akkora hülyeség a kérdés...

Egy olyan muszlim làny akinek fontos szerepet tölt be az életében az Iszlàm, valószínűleg nem akar hozzàmenni egy keresztêny férfihoz.

A keresztények teljesen màsok, többségük semmit sem ért az Iszlàmból. Ezt éppen ti bizonyítjàtok.

Abdullah

2021. máj. 23. 14:42
 12/33 A kérdező kommentje:

Miért tartjátok magatokat ennyire különbnek? Amúgy, ha a keresztények ennyire alantasak a szemetekben, hogy egy muszlim lány se menne hozzájuk, akkor a muszlim férfiak mért akarnak keresztény nőket is elvenni? Ilyet viszont személyesen is ismerek. A muzulmán férfiaknak nem fontos saját hitük, az iszlám?

Egyébként vannak olyan muszlim lányok, akik keresztényhez mentek férjez. Igaz, hogy a tolerancia és békesség jegyében valószínűleg hamar kivégeznék, ha egyszer haza térne.

2021. máj. 23. 14:52
 13/33 anonim ***** válasza:
11%

Én annyit mondtam hogy a keresztények nagyon màsok, legalàbbis többnyire.

Nekem is keresztény feleségem van képzeld.

Egy làny mindig kiszolgàltatottabb a férje szokàsait illetően.

Abdullah

2021. máj. 23. 15:00
 14/33 A kérdező kommentje:

"Nekem is keresztény feleségem van képzeld.

Egy làny mindig kiszolgàltatottabb a férje szokàsait illetően."

Szegény lány :(

2021. máj. 23. 15:06
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

Ehhez az is hozzátartozik, hogy az, aki kitér a muszlim vallásból, halálra van ítélve a Korán szerint, bárki megölheti büntetlenül, illetve a bírónak kötelessége halálra ítélni.

Tehát egy muszlim nő ezért SEM megy férjhez más vallásúhoz.

Persze ezt ma már nem minden országban veszik ennyire szigorúan - de azért a lehetőség ott van, és nem kellemes így élni.

2021. máj. 23. 15:10
 16/33 anonim ***** válasza:
0%

Persze forgasd ki a szavaimat nyugodtan. Erre vagytok képesek màsra nem.

Abdullah

2021. máj. 23. 15:12
 17/33 A kérdező kommentje:

Miért is? Nálatok van ez a fajta kettős mérce, ráadásul még a valós okát se meritek leírni. Igen, ez is az iszlám terjesztése miatt van, nem kell a maszatolós szöveg. Legalább ennyiben lennétek őszinték és mernétek leírni.

2021. máj. 23. 15:16
 18/33 anonim ***** válasza:
0%

Én elsősorban vallàsi, életmódbeli szokàsokra gondoltam a férj szokàsait illetően. Ezek rossz hatàssal lennének egy hívő muszlim lànyra.

Abdullah

2021. máj. 23. 15:36
 19/33 A kérdező kommentje:
Egy hívő keresztény lányra is akkor gondolom pont ez igaz, hogy rossz hatással lenne egy muszlim férj, nem?
2021. máj. 23. 15:38
 20/33 anonim ***** válasza:
14%

"Miért tartjátok magatokat ennyire különbnek? Amúgy, ha a keresztények ennyire alantasak a szemetekben, hogy egy muszlim lány se menne hozzájuk, akkor a muszlim férfiak mért akarnak keresztény nőket is elvenni? Ilyet viszont személyesen is ismerek. A muzulmán férfiaknak nem fontos saját hitük, az iszlám?"

Mi az hogy különbnek? Itt vallásokról beszélünk nem személyekről. Ahogy írtam muszlim férfi egyistenhívő nőt vehet feleségül tehát a legtöbb keresztény nőt nem is vehetné feleségül. És van olyan muszlim férfi is aki kevésbé vallásos és elvesz akár ateista nőt is.

"Egyébként vannak olyan muszlim lányok, akik keresztényhez mentek férjez. Igaz, hogy a tolerancia és békesség jegyében valószínűleg hamar kivégeznék, ha egyszer haza térne."

Ez pedig tipikus keresztény hazugság. Nincs ilyen büntetés az iszlámban.

2021. máj. 23. 16:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!