Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit gondolsz erről??

Mit gondolsz erről??

Figyelt kérdés
Kérdezték rokonok ha hiszek miért nem járok gyülekezetbe? Először is dobálnám a pénzt másodszor minek? Ha beteg vagyok, biztos a pásztorok, papok, presbiterek nem viselik gondom, ha kilyukad a biciklim nem csináltassák meg inkább barátokkal foglakozom az a pénz meg jó lesz nekem megtakarított pénznek, nem fizeti be a villany se gáz számlám a pap ha én nem fizetem be, mit segít az egyház? Semmit! Pláne a gyülik a cirkusznál is roszabb, tömeghipnozis pszichózis
2021. máj. 20. 20:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, hogy már mindenki unja a napi kérdéseidet.
2021. máj. 20. 20:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Senki nem mondta, hogy járjál gyülekezetbe, ha nem akarsz.

Ezt a kérdésedet már más formában feltetted.

Én 30 éve járok gyülekezetbe, és képzeld, nekem kifizették egyszer a villanyszámlámat. Soha nem hagytak magamra, ha beteg voltam meglátogattak, a karantén alatt a Testvéreim hoztak ételt, és a kutyusomat is naponta 3x levitték.

Nincs tömeghipnózis azoknál, akik keresztény életet élnek. Sem kötelező tized, csak önkéntes adományok, de ezt elmondtam múltkor is.

Akik pedig gyülekezetbe járnak, azok komolyan veszik Istent és a szavait.

Mert a hit, nem ér semmit tettek nélkül:

(Héberek 10:25) 25 és ne hanyagoljuk el az összejöveteleinket, mint szokásuk némelyeknek, hanem bátorítsuk egymást, éspedig annál inkább, minél inkább közeledni látjátok azt a napot.

2021. máj. 20. 20:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Az egyházak isten ellenségei.
2021. júl. 23. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!