Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ateista nagymamám pokolra került?

Ateista nagymamám pokolra került?

Figyelt kérdés
Sajnos végig ateista volt, halálos ágyán is elutasította Krisztust.... nem fogok vele találkozni?
2021. máj. 18. 11:51
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%
Tökmindegy, miben hisz; az van,ami van, az ő hitétől függetlenül. Szerintem mindenki "föl" tud menni a Mennybe. Ha valaki valamilyen baki során mégis a Pokolra kerül, akkor lehet kérni Jézus segítségét, hogy menekítsen ki téged onnan, szerintem akár telepatikusan is meghallhatja, tehát nem is feltétlenül kell hangosan kimondani. Jézus aranyos nagyon.
2021. máj. 18. 23:25
 22/28 anonim ***** válasza:
17%
Ha már halott, nem lehet pokolban. Aazt csak élő teremtheti meg magának.
2021. máj. 19. 20:19
 23/28 anonim ***** válasza:
29%
Ez a pokol dolog erős túlzás. Voltam klinikai halott és keresztül mentem egy ehhez hasonló illetve számomra pokolnak, tisztítótűznek nevezett érzésen. Mindig vallásos voltam és mindig úgy érztem hogy nem vétettem. És tessék.) Szerintem mindenki átmegy ezen válogatás nélkül majd megtér vagy ilyesmi.
2021. jún. 4. 01:04
 24/28 anonim válasza:
28%
Szerintem érdemes lenne ezt a kérdést, ha tudod egy pappal megvitatni ő fog tudni biztosat mondani. Szerintem nem került pokolba ezért a nagyid, bár én nem konyítok sokat a vallásokhoz sajnos, de jó magam is hiszek Istenben.
2021. jún. 6. 17:54
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

12#

te egy nagyon rossz indulatú entitás vagy szerinted miért kezdik egyre többen leszarni a már már terrorista szervezetnek is felhozható kereszténységet? Pont az ilyen kis bunkó f@szok miatt mint amilyen te is vagy hidd el nem azért beszélek így veled mert ideges vagyok csak a te stílusodat követem és tolom az arcodba,

Most komolyan a 13#nak igaza van meghalt a nagymamája és te képes vagy elméletileg jó ember létedre lesátánistázni? Pont ezért vagyok ateista mert nem akarok egy ilyen diktatórikus már dogmatikusan egy könyvet követő szervezethez tartozni

2021. júl. 6. 09:38
 26/28 anonim ***** válasza:
0%

Te vagy pokolban. Agymosott vagy, eltaszítod magadtól istent, nem ismered se őt, se magad, se a világit amiben élsz.

Halál után már nincs pokol, azt csak az életben lehetséges elérni. Halál után már újra átjár isten energiája, áthat a végtelen szeretet.

Mamád most két élet között van. Mire te meghalsz, ő már újjá született, de a szelleme egy része ott marad, így beszélhetsz majd vele.

De te ugyanannyira meg fogsz lepődni halálod után, mint amennyire ő meglepődött. Ugyanolyanok vagytok, csak máshogy. Ja meg te eltaszítid magadtól istent, ő nem biztos hogy ezt tette, ez nem derül ki.

2021. júl. 23. 18:10
 27/28 anonim ***** válasza:
26-os óh nem tudod te mi az a pokol kisfiam gyere majd ki a következő misszióra afganisztánba szeretettel várunk az olyan ember mint te csak golyófogónak jó annak is gyenge
2021. júl. 23. 19:35
 28/28 anonim válasza:
65%
Látva a válaszokat, már megértem azokat az embereket, akik utálják a vallásokat, sőt egyenesen hülyének nézik a hívőket. Full normális válaszok vannak 0-ra pontozva. "Szerintem érdemes lenne ezt a kérdést, ha tudod egy pappal megvitatni ő fog tudni biztosat mondani. Szerintem nem került pokolba ezért a nagyid, bár én nem konyítok sokat a vallásokhoz sajnos, de jó magam is hiszek Istenben." erre a válaszra is 0%-ot adni. Agybeteg szerencsétlenek tejóég.
2021. szept. 2. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!