Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit gondolsz erről???

Mit gondolsz erről???

Figyelt kérdés
Római Katolikus vallású vagyok, (az egész családom katolikus bár senki se gyakorolja a vallást,) megvagyok keresztelve voltam első áldozó., bérmálkoztam, ma már csak Húsvét, karácsonykor megyek misére, hiszek Istenben aki mindenek Ura Teremtője és a mi Mennyei Atyánk, és hiszek egyszülött Fiában Megváltó Messiás Urunk Jézus Krisztusban s a vigasztaló Szentlélekben, szentháromság egy Istenben,, De konkrét tudományos bizonyíték erre nincsen. És sok dolog van a Bibliában amivel nem értek egyet. Pl az Örökkön-örökké soha véget nem érő tüzes kínzó pokolban ahova azok kerülnek lélekben a fizikai test halála utan akik nem hittek Istenben és nem éltek biblikusan.... szerintem Isten nem ilyen. A házasság előtti szex ellenzését is hülyeségnek tartom , persze ne fűvel fával szexeljen az ember de ha valaki együtt van 8-9 hónapja a párjával megkell kóstolni egymást. Ha valaki házas legyen hűséges de aki nem az miért ne emberek vagyunk nem szentek! Az egyházakkal azért nem értek egyet pl a Hitgyüli, baptisták, Jehova Tanui mert szekták, kimossák az emberek agyát, megbolonditjak őket, családjuk ellen hangolják. Olyanokat mondanak nekik beszélt e már Istennel holott egy olyan lény akiről azt se tudjuk van e , nem hogy kapcsolatba lenni vele! Leszedik az embereket anyagilag a Jehovák meg a Hitgyüli,,,, Szoval szeretet bekesseg amire törekedni kell, a többi magán szféra... nem tudjuk mivan oda át jó emberként kell èlni senkinek se àrtani majd kiderul egyszer tutit se pap, se Pásztor, se pàpa plane ilyen Németh Sanya fèle haracsolok nem tudnak senki... Meg valaki attol hogy gyülibe jár semmi gondja nem oldódik meg időpazarlas
2021. máj. 16. 14:25
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Kezdődik... Az elmúlt egy hétben hányszor tette fel ugyanezt a kérdést?
2021. máj. 16. 15:03
 2/9 anonim ***** válasza:
Első körben orvost kéne felkeresned a papok helyett, talán valami jó pszichiáter tud segíteni. Ocsmány és trágár privátokat nem kérek Tomika.
2021. máj. 16. 15:09
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem Tomika vagyok hanem Palika de kösz, ne keverjetek össze senkivel
2021. máj. 16. 15:24
 4/9 anonim ***** válasza:
Kovács Tamás3 írt neked is? Ez a hülye szokta nekem is telerakni az üzeneteimet, most épp ez várt a válaszom miatt: Ge.i fog be
2021. máj. 16. 15:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Ja és hogy mit gondolok? Azt, hogy elmebeteg vagy.
2021. máj. 16. 15:30
 6/9 anonim ***** válasza:

Na már írt is :D

2021. máj. 16. 16:37
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

" hiszek Istenben aki mindenek Ura Teremtője "

"olyan lény akiről azt se tudjuk van e , "

Azt gondolom erről,hogy nem másoknak van kimosva az agya.

2021. máj. 16. 16:46
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezek alapján nem vagy római katolikus, de elmebeteg igen, teljesen ellentmondásos dolgokat írkáltál
2021. máj. 16. 22:31
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
na ez most már nekem is feltűnt, vajon nekem is ír vmi szépet?
2021. máj. 17. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!