Hogyan mentsem meg a fiatal nő roknomat az iszlámtól?
Figyelt kérdés
Nem férfi hatására kezdte el, valahogy elkezdett ismerkedni az iszlámmal. Nem jár még kendőkbe meg ilyesmikbe, de egykor egy divatos, fiatalos nő volt és jól is állt neki, mert nagyon szép. Kivágott ruhákban járt, rövid szoknyákban. Most meg eltakarja mindenét olyan ruhákat vesz fel, Koránt olvas, leszedette a műkörmöt, 1 pohár bort nem hajlandó meginni a családddal2021. máj. 13. 21:44
11/16 anonim válasza:
Az öcsém ís így aggódik értem amiért elkezdtem muszlim férfival beszélgetni, és előtte is érdekelt ez a vallás amiből sokat tanultam és én is így vissza fogottabb lettem. Ne akarj semmit tenni, nekünk ez jó érzés, a hosszú ruha és a szerény viselkedés egyfajta védelem :) én így teljesedtem ki, lehet hogy a te ismerősöd is így érzi! Hagyd! Inkább ez mint hogy egy el züllött rossz hírű nőci legyen!
12/16 anonim válasza:
Amúgy néhány hete, vagy pár hónapja olvastam egy hosszabb cikket erről a jelenségről. Ugye nyugaton is divatosabb lett az iszlám, sok ismerkedett vele, sőt fel is vették, ráadásul a radikálisabb feléhez csatlakoztak, többen országukat is elhagyták és kimentek segíteni a radikális iszlámot. Biztos buli volt egy néhány évig, de most nagyon jönnének vissza. Igen, de közben terror listára kerültek és nem nagyon tudnak. Őszintén remélem, hogy soha többé nem tehetik be lábukat Európába. Az ilyenek teljesen kiszámíthatatlanok.
13/16 anonim válasza:
"Esetleg megpróbálnák csinálni egy kamu fb profilt egy helyes arab pasi képével, és abban a formában lebeszélni róla ezekről. Például ismerkedés után írj rá hogy "Nem baj ha néha megverlek otthon amikor házasok leszünk?" vagy "ha többet látok belőled mint a szemed, kővel foglak megdobálni a haverjaimmal"."
Az milyen undorító már... Na ilyen" barátjaim" ne legyenek soha.
14/16 anonim válasza:
Én azon gondolkodom, hogyan kéne megmenteni a fiatal rokonodat tőled !
15/16 anonim válasza:
Nem tudod megmenteni. A legtöbb, amit megtehetsz, az, hogy imádkozol érte.
16/16 Tepfal válasza:
Próbáld meg megérteni, hogy mi vezette erre az útra - miért érzi azt, hogy neki ez jó. Légy kiváncsi az útjára. Ha elutasító vagy vele és az új vallásával, akkor hamar rájön, hogy jobb, ha veled nem osztja meg az érzéseit és a gondoltait, mert úgysem fogod megérteni. Ha viszont látja, hogy megérted őt, vagy legalábbis elfogadod a döntését és a vallásban lévő pozitív dolgokból esetleg tanulni is tudsz - vagy csak megérteni, hogy neki ez miért fontos - akkor nagyobb eséllyel fog rád hallgatni a szélsőséges dolgokkal kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!