Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Normális 21 évesen félek a...

Normális 21 évesen félek a haláltól?

Figyelt kérdés
Félek a haláltól, sose gondolkoztam ilyeneken, de mióta megfordultam a hitgyülibe a pokollal mindennel tele beszéltek azóta rosszul vagyok fèlek
2021. máj. 12. 04:50
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ez a Zitus egy Jehovás, kiforgatjak a bibliat!!
2021. máj. 12. 10:35
 12/17 Dorkász06 ***** válasza:
28%

Teljesen normális, hogy az ember fél attól amiről nem tud semmi biztosat. A Biblia az életünk minden területét érinti, így arról is beszél, hogy hová kerülünk a halálunk után.

Nézzük a Prédikátor 9: 5, 6- ot belőle:

"Mert az élők tudják, hogy meghalnak, de a halottak semmit sem tudnak, és nincs több jutalmuk, mert teljesen elfelejtik őket. Többé nem éreznek szeretetet, gyűlöletet és féltékenységet, és többé nem vesznek részt semmiben sem, ami a nap alatt történik."

Láthatjuk, hogy amikor valaki meghal, az emlékei és az érzései nem léteznek tovább máshol. Többé nem látunk, nem hallunk, és nem tudunk gondolkodni sem. A halál az élet ellentéte, a nemlét állapota. Ha mindezeken te is elgondolkozol, akkor rájössz, hogy nem kell félni a haláltól. Istennek van egy olyan szándéka, hogy kiszabadít minden embert a halál rabságából. Ez alól azok sem kivételek, akik már meghaltak.

2021. máj. 12. 10:54
 13/17 anonim ***** válasza:
89%
Szuper, hogy ma is kiírtad
2021. máj. 12. 11:08
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
A gyógyszert bevetted?
2021. máj. 13. 04:08
 15/17 anonim ***** válasza:
92%
Én azt nem értem, hogy egy ősz, nyálcsöpögős szájú ember szektájában tölti az ember az életének egy részét. Kérdem én, miért teszik, értelmesebb dolgokat is lehet csinálni? Ne fecséreljétek el az életetek!
2021. máj. 13. 20:07
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen csak ne járj el ezekbe a gyülekezetekbe, mert csak arra megy ki az egész, hogy a hülye embereket lehúzzák...
2021. máj. 15. 02:06
 17/17 anonim ***** válasza:
Félni nem normális. Hisz az rossz.
2021. júl. 24. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!