Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A COVID oltás a fenevad bélyege?

A COVID oltás a fenevad bélyege?

Figyelt kérdés
Sok szempontból hasonlít a fenevad bélyegére, pl bizonyos dolgokat csak oltással lehet csinálni.

2021. máj. 11. 19:48
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
20.És ez így is marad?
2021. máj. 12. 11:50
 22/33 anonim ***** válasza:
54%

"20.És ez így is marad?"

Jogos. Nem tudom, de az biztos, hogy ez nem lehet a fenevad bélyege, a többi ok miatt sem. Az egész újszövetségnek ellentmondana, ha Jézus mellé saját ceremónia-cselekedetek (vagy ha úgy tetszik törvény-szerű cselekedetek, ószövetségi jellegűek) is kellenének, hogy üdvösséged legyen.

A hivatalos kommunikáció az, hogy augusztusig ezek az intézkedések maradnak, onnantól elvileg szigorításra nem kell számítani, csak stagnálásra vagy enyhítésre az oltatlanok szempontjából

2021. máj. 12. 12:07
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
22. Igen,de nekem ez a helyzet teljesen azt mutatja mintha egy teszt lenne az embernek,hogy mi az amit hajlandó elengedni.Gondolok itt arra például,hogy sokan nem képesek lemondani a nyaralásról sem.Sokan csak azért oltatják be magukat,hogy utazni tudjanak.Aztán lehet,hogy rosszul gondolom.
2021. máj. 12. 12:13
 24/33 anonim ***** válasza:
23: bizonyos esetekre nézve szerintem jól gondolod, én vagyok rá a példa. Engem nem érdekelt ez az egész vírus mizéria. Elfogadtam, hogy van, de mivel a legsúlyosabb betegségem is pár éve egy erősebb nátha volt, így nem igazán tartottam attól, hogy súlyos fertőzést kapok. Oltás sem érdekelt, de tudtam, hogy kénytelen leszek oltatni magam, mert nagyon szeretek konditerembe járni. Valahol szerintem érthető, hogy valaki az utazás miatt oltja magát. De vannak olyanok is, akik ténylegesen a komoly tünetek elkerülése végett oltatják magukat. Mint közegészségügyi-felügyelői diplomás ember egyetértek a kormány és a tisztifőorvosi intézkedéseivel, szabályszerűen járnak el. Nem igazán tudnak mást csinálni. De persze lehet, hogy nincs igazam még ilyen diplomával sem. Csak a véleményemet írtam le én is
2021. máj. 12. 12:40
 25/33 anonim ***** válasza:
59%
24. Én pedig nagyon szerettem volna elmenni az Adriára a tengerhez.Sosem láttam még tengert élőben. De ha így maradnak a dolgok akkor valószínűleg nem is fogok.
2021. máj. 12. 12:51
 26/33 anonim ***** válasza:
24. ok, de ez most hogy jött ide?
2021. máj. 12. 16:04
 27/33 anonim ***** válasza:
42%
Nem. A fenevad bélyege a hazugság. A hazugság istenének is nevezik a Bibliában. Tehát aki felveszi a fenevad bélyegét, az a hazudozást veszi fel. Az a baj, hogy ti emberek a látható dolgokra koncentráltok és a bélyeget látható dologra húznátok rá. Ebben az esetben a bélyeg nem látható és ha szemfüles vagy, akkor rájössz, hogy a kis környezetedben mindenki hazudozik és észre sem veszik, hogy már fel is vették a bélyeget.
2021. máj. 13. 20:29
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
27.Ti emberek? Miért te nem vagy az? Az vajon nem hazugság mikor azt mondják,hogy az oltás az egyetlen megoldás?
2021. máj. 13. 20:34
 29/33 anonim ***** válasza:
54%
Igen, az oltás is hazugság, de a bélyeg nem az oltás, hanem a hazugság. A hazugság a mai világban mindent körülvesz. Na, már kezded kapizsgálni...
2021. máj. 13. 20:39
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom,nekem a hazugság túl elvont. Szerintem ennél egyértelműbb kell,hogy legyen a dolog. Viszont én írtam fentebb is,hogy szerintem ez egy teszt is egyben. Sok ember felveszi az oltást csak azért,hogy megtehessen bizonyos dolgokat.Nem képesek lemondani luxus dolgokról sem.Ragaszkodnak a földi dolgokhoz túlságosan.Mert mi van akkor ha nem mehetek nyaralni?Sok embernek ez már tragédia.Nekem nagy álmom volt,már évek óta terveztem,mint írtam fentebb,hogy szeretném látni a tengert. De ha ez az ára akkor nem fogom. Nagyon rossz érzés,hogy le kell róla mondani,de egyben jó érzés is mert érzem,hogy jól döntöttem. De ez egy nehéz döntés.
2021. máj. 13. 20:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.