Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A COVID oltás a fenevad bélyege?

A COVID oltás a fenevad bélyege?

Figyelt kérdés
Sok szempontból hasonlít a fenevad bélyegére, pl bizonyos dolgokat csak oltással lehet csinálni.

2021. máj. 11. 19:48
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
96%
Nem. Az igaz, hogy sok mindenhez kérik, de nem a jobb kezeden vagy a homlokodon van az azonosító és nem is kell imádnod semmit ahhoz, hogy beoltsanak. Próbálkozás lehet, annak felmérésére, hogy meddig lehet elmenni az embereknél, mivel lehet őket rávenni dolgokra stb...
2021. máj. 12. 00:49
 12/33 anonim ***** válasza:
49%
Ezt se hiszem el hogy valaki komolyan kérdezné :D
2021. máj. 12. 03:07
 13/33 anonim ***** válasza:
Akkor a gyerekkorban beadott oltás is az lenne. Nem, nem az.
2021. máj. 12. 06:34
 14/33 anonim ***** válasza:
24%
Nem a fenevad bélyege. De elkezdődött az emberiség kondicionálása arra hogy alapvető dolgokhoz csak akkor juthass hozzá ha van védettségi igazolványod. Én ugy mondanám hogy a bélyeghez vezető lépcső első foka.
2021. máj. 12. 07:20
 15/33 anonim ***** válasza:
Most olvastam,hogy a védettségi igazolvány hamisítását jobban fogják büntetni. Arra gondoltam,hogy ezt -mármint a hamisítást - hogyan lehetne kivédeni. Az is lehet,hogy olyasmit vezetnek majd be egyszer ami az igazolványt helyettesíti.Ami viszont úgy lenne megoldható ha nem lenne elválasztható az embertől mint az igazolvány. De ezek csak az én gondolataim,ki tudja mi lesz.
2021. máj. 12. 07:35
 16/33 anonim ***** válasza:
52%

Szia,

A fenevad bélyege nem a COVID oltás, hanem az Isten iránti engedelmesség kérdése. Egészen pontosan az egész emberiség egy határozott állásfoglalásra lesz kényszerítve.

Ezt az állásfoglalást nem lehet okosan és ügyesen kikerülni, mivel ellenőrzési pontjai lesznek. Hitem szerint az Istenhez tartozás kifejezésére Isten egy külső jelet is adott népe számára, egy örökkévaló pecsétet, ami a föld történelmének utolsó nagy küzdelmében igen fontos szerepet kap. Ez a pecsét az Isten örökérvényű törvényének a 4. parancsolatába foglaltatik bele.

Senki sem tudja pontosan jelenleg, hogy mindez hogyan fog megvalósulni, de amikor oda kerülünk majd mindannyian megtudjuk.

Az oltás nem hitkérdés. Ajánlom figyelmedbe: [link]

Üdv. Péter

2021. máj. 12. 08:50
 17/33 anonim ***** válasza:
25%
16. Honnan tudod,hogy 100 %-ig igazad van? Nekem a jelenkori eseményekből nagyon is úgy tűnik - bár ez az én személyes megérzésem - hogy, lehetséges az,hogy ezeknek a dolgoknak közük van az írásokhoz.
2021. máj. 12. 09:00
 18/33 KZitus ***** válasza:
0%

Nem lehet Jehova Tanúja, mert a tanú tudja mit ír a Jelenések könyve a fenevad bélyegéről.

2021. máj. 12. 10:12
 19/33 anonim ***** válasza:
23%

"A COVID oltás a fenevad bélyege?"

Amennyiben az első században vagyunk és kijön belőle a 666, akkor igen. Különben nem. Tehát: nem. Az újszövetségnek amúgy is ellentmondana, mivel Jézus mellé semmi nem hozható be üdvösség tekintetében, pláne nem az ember saját cselekedete, pl. a covid oltástól való tartózkodás.

Az üdvösség feltétele már nem fog változni: Krisztusban való hit

2021. máj. 12. 11:25
 20/33 anonim ***** válasza:
48%

"Sok szempontból hasonlít a fenevad bélyegére, pl bizonyos dolgokat csak oltással lehet csinálni."

Ha pontosan elolvasod a Jelenéseket, akkor láthatod, hogy lehet venni, eladni dolgokat covid nélkül is. Tudsz enni, inni, dolgozni oltás nélkül is, nem vagy ellehetetlenítve csak a szórakozástól

2021. máj. 12. 11:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!