Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha te lennél isten, és majd...

Ha te lennél isten, és majd ítélkezned kellene Orbán, Gyurcsány, Karácsony Gergely és a hozzájuk hasonló politikusok felett, milyet hoznál?

Figyelt kérdés

2021. máj. 8. 21:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
69%

Nem csak azt kell nézni, hogy neked hogy megy, azokat is nézni kell, akik szintén keményen dolgoznak, mégsem jutnak egyről a kettőre. A nyakamat teszem rá, te sem a fidesz alatt szerezted a vagyonod, ha "mezei, melós ,közjószág" vagy, hanem anno a 70-80-as években, amikor még volt lehetősége a melósnak is úgy építkezni, hogy nem adósodik el 120 évre.

Meg nézni kellene a romokban álló egészségügyet, szar oktatást is, azt hogy a környező országok villámtempóban húznak el mellettünk és akik még birnak, menekülnek innen el.

Kifejezetten veszélyes az ostoba fajtád, aki csak bégeti, hogy "nekem jól megy, akkó jó van minden".

Hát a nagy többségnek marhára nincs jól! És erről nagyrészt a szar politika tehet.

2021. máj. 9. 12:36
 12/13 anonim ***** válasza:
41%
11# 76-ban születtem, tehát nem szerezhettem a vagyonom a 70-80-as években, hanem a Fidesz alatt sikerült. De látom, hogy a lényeg nem ment át, és de, én már csak tudom, hogy akinek nem megy egyről a kettőre, annál valami hiba van. Egyáltalán nem az állam tehet róla.
2021. máj. 9. 16:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Végig kéne élniük az összes szenvedést amit okoztak. Minden emberi életből annyi időszakot, ami az ő kezük miatt lett rosszabb. Ez rengeteg idő lenne, de had szenvedjenek.
2021. júl. 24. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!