Hívők, mig alszunk Isten angyalokat rendel mellénk? De mitől vednek meg az angyalok?
Ilyen angyali kinevezés, hogy "védőangyal" nincs.
Hírvivő angyalok vannak, illetve kérubok, szeráfok.
Ha ez így volna, akkor soha semmilyen baj és probléma nem érne embereket.
Az angyaloknak ugyan az a feladatuk, mint azoknak, akik Krisztus tanítványai, vagy is keresztény életet élnek. Csak Ők más módon támogatják Isten uralmát. Az tény, hogy az angyalok akkor akadályoznak meg egy eseményt, ha Isten szándékának meghiúsítására szervezkedik valaki.
Még Isten hűségeseit sem védik meg mindentől.
Nem Jehovás. Van rendes becsületes nevem.
A jehovázás ugyan olyan megalázó, és megszégyenítő megszólítás, mint amikor a nácik mindenkit a "zsidó" névvel illettek.
Nem szégyellem hogy Tanú vagyok.
Angyalok,mitől védenek ?
Őrangyalok,evvel mindent elmondtam !
Ha megfigyelted, előttem is írt valaki, hogy a Bibliában nincs ilyen megnevezés. Biztos vagyok benne, hogy nem a "mi átírt" Bibliája van.
Tisztelettel felhívom a figyelmedet, hogy nem amikor még 30 évvel ezelőtt nem volt ilyen fordítás, akkor a Károli, és más Bibliát használtuk, és akkor sem mondtunk mást.
Akkor más okot használtak a megalázásra.
Valóban bele illessz a nácik használta indulatos életébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!