Jol gondolom???
Egyébként meg ha ilyen lennél, nem a szád járna..
Nekem most elmentem a kedvem mindentől. Egy dolog tesz boldoggá, ha bekuporodhatok a sorokba és sajnálom magam...
Teljesen normális, hogy próbálod élni a magad életét a magad módján. Bár azt a részt nem igazán értettem, hogy mi köze a vallásnak ahhoz, hogy kivel szexelsz.
Egyébként ha ez tényleg így van a kereszténységben, akkor az kibszott nagy baromság. Keress valami értelmes vallást helyette.
A földi életed fogja meghatározn, hogy mi lesz az örök sorsod. Egyszer élsz itt, szóval egy esélyed van.
A másik, hogy mivel jelenleg sátán uralja a világot és sátántól ered nagyon sok szórakozási forma ami a világban van és érthető, hogy azokat a dolgokat Isten nem fogadja el.
Élvezheted itt az életet kb 20 évig még, vagy addig se, vagy élvezheted ezután az életet örökre. Vagy vagy
Amúgy azt tudod, hogy sok "vallásos", templomba járós ember nem is úgy viselkedik, él, mint ahogy a templomban eljátssza? Köpönyegforgató, képmutató a legtöbb.
Én azt mondom, hogy meg kell találni (ebben is) az arany középutat. Élvezd az életet, de azért ne tegyél nagy hülyeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!