Jol gondolom???

Figyelt kérdés
Katolikus vagyok de úgy állok hozzá az élethez hogy kikell használni nem pedig egy meseszép túlvilágba vetni a hited es le korlátozni magad, (időpazarlas) amit az elvezet alatt értek, : jókat nevetni, beszelgetni, szexelni (termesztesen a hazastarsaddal vagy élettárs, nem ossze vissza) finomat enni, inni, hazibulit csinalni rokonokkal mulatni, vidámnak lenni.
2021. ápr. 20. 21:32
 1/10 A kérdező kommentje:
Egyszer elunk!!!
2021. ápr. 20. 21:33
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen, de a gondolatok sosem válnak valóra maguktól.
2021. ápr. 20. 21:34
 3/10 anonim ***** válasza:
44%
Hát akkor mégsem vagy katolikus, mert a katolikus egyház a Biblia szerinti életet tanítja, amit leírtál, az pedig egyáltalán nem biblikus. 🤷🏽‍♀️
2021. ápr. 20. 21:50
 4/10 anonim ***** válasza:
92%

Egyébként meg ha ilyen lennél, nem a szád járna..

Nekem most elmentem a kedvem mindentől. Egy dolog tesz boldoggá, ha bekuporodhatok a sorokba és sajnálom magam...

2021. ápr. 20. 21:52
 5/10 anonim ***** válasza:
11%

Teljesen normális, hogy próbálod élni a magad életét a magad módján. Bár azt a részt nem igazán értettem, hogy mi köze a vallásnak ahhoz, hogy kivel szexelsz.

Egyébként ha ez tényleg így van a kereszténységben, akkor az kibszott nagy baromság. Keress valami értelmes vallást helyette.

2021. ápr. 20. 22:00
 6/10 anonim ***** válasza:
11%
Mi a baj azzal ha össze vissza szexelünk másokkal? Egyszer élünk nem?
2021. ápr. 21. 01:15
 7/10 anonim ***** válasza:
61%

A földi életed fogja meghatározn, hogy mi lesz az örök sorsod. Egyszer élsz itt, szóval egy esélyed van.

A másik, hogy mivel jelenleg sátán uralja a világot és sátántól ered nagyon sok szórakozási forma ami a világban van és érthető, hogy azokat a dolgokat Isten nem fogadja el.

Élvezheted itt az életet kb 20 évig még, vagy addig se, vagy élvezheted ezután az életet örökre. Vagy vagy

2021. ápr. 21. 06:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Miért lennék az?
2021. ápr. 21. 07:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Miért írtad, hogy katolikus vagy, hogyha az alap katolikus elveket fanatizmusnak gondolod? 😂😂
2021. ápr. 21. 07:56
 10/10 anonim ***** válasza:

Amúgy azt tudod, hogy sok "vallásos", templomba járós ember nem is úgy viselkedik, él, mint ahogy a templomban eljátssza? Köpönyegforgató, képmutató a legtöbb.

Én azt mondom, hogy meg kell találni (ebben is) az arany középutat. Élvezd az életet, de azért ne tegyél nagy hülyeséget.

2021. ápr. 27. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!