Ez tényleg ekkora baj?
A családom is és én is keresztények vagyunk, hiszünk Istenben és gyakoroljuk a vallást. Nagyon szeretem a rock és metál zenéket, viszont még ezt sem mertem elmondani a szüleimnek, csak titokban hallgatom őket. Viszont anyám megtalálta a Marilyn Manson CD-im és miután megnézte őket teljesen kiakadt. Én meg csak fogtam a fejem, hogy annyi CD közül pont ezt kellett megtalálja, ami a "legsötétebb" zene úgymond. Most eltiltott a zenelejátszómtól és a DVD lejászótól is, hogy ha holnapra nem szedem le ezeket az "istenkáromló" és "szemét" zenéket, valamint nem dobom ki a CDket, akkor elveszi és nem kapom vissza. Tényleg ekkora bűn ezeket csak hallgatni? Van aki még hasonló helyzetben van esetleg? Ti mit tennétek a helyemben?
Tudom, hogy ott a youtube, de a CD-imet nem akarom kidobni, annyira sokat jelentenek nekem, egy olyan nagyon jó barátomtól kaptam őket, aki sajnos elköltözött 5 éve és nem tudom vele tartani a kapcsolatot, de nagyon sokat számít nekem. Hogy tudnám ezt kijátszani?
18/L
2 választásod van.
1: simán elmagyarázod, hogy neked a hited az első és az is marad. nem agyalsz azokon a gondolatokon amiket hallasz a lemezeken és szembe megy hiteddel. élvezed a művészetet és ennyi. pont
2: ha nem elég az elsőben leírtak, akkor nincs más választásod mint elrejteni azokat az értékes lemezeket és viszed magaddal ha netán elköltözöl.
megértés kell mind2 oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!