Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hívők nektek is szoktak rossz...

Hívők nektek is szoktak rossz álmaitok lenni?

Figyelt kérdés
Nekem mostanában gyakran ,, lelkipásztor szerint mert a demonok bele mehetnek az álomba is. De sokszor szornyu félelmetes
2021. ápr. 18. 09:03
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
Akkor te valami szektás vagy. Egy normális pap sosem mondana ekkora baromságot.
2021. ápr. 18. 09:05
 2/6 anonim ***** válasza:
73%
Igen ma is az volt. Nem gondolom, hogy démonok de az biztos összefügg a rossz lelkiállapottal. Legalábbis biztos nem véletlen, hogy én pont egy ilyen időszakomat élem és esténként vagy hatszor felkelek vagy rosszat álmodok. Ez nem normális szerintem
2021. ápr. 18. 09:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem gyerekkoromban volt sokszor rémálmom, felnőttként nemtudom meondani mikor volt utoljára, szóval elég ritka.
2021. ápr. 18. 12:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Nagyon ritkán, vagy csak nem emlékszem rá. Viszont hagyd el a szektádat, mert inkább ott bújnak beléd démonok, nem az álmodban.
2021. ápr. 18. 13:14
 5/6 ...Laci ***** válasza:
Igen, voltak már rossz álmaim. Ezért ha tehetem, közvetlenül elalvás előtt elmondok egy rövid imát. Tulajdonképpen majdnem mindegy, miért imádkozom. A lényeg, hogy az keretet és méltó lezárást ad egy napnak. Isten is könnyebben ad védelmet, ha törődöm Vele.
2021. ápr. 18. 14:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Nagyon kipihentek vagytok. Dolgozni kéne, elfáradni, és aludnátok mint a tejbetök.:d
2021. ápr. 18. 14:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!