Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a véleményetek a Sola...

Mi a véleményetek a Sola Rádió nevű protestáns rádióról?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 16. 18:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerem, de a neve nagyon jó, itt vigyorgok :D
2021. ápr. 16. 19:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Ez talán a legszínvonalasabb rádió ami valaha volt, beleértve az összes rádióadást. Több egyház összefogásával készült igen színvonalas műsor. Nekem a kedvencem Kulcsár Tibor baptista lelkipásztor műsora, bár nem vagyok baptista. Szeretem még Reisinger János műsorait, és az összes beszélgetős műsort, külön kiemelem, hogy bár protestáns rádióról beszélünk sokszor beszélgetnek katolikus teológusokkal is. Ha szereteted a tartalmas és igényes műsorokat akkor ebben a rádióban biztos nem fogsz csalódni. Hagyományos rádiózással csak Budapesten egyébként Interneten keresztül bárhol lehet hallgatni. A kocsiban nagyon jó lehetőség ha budapesti vagy!

Üdv. Péter

2021. ápr. 17. 07:17
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

Katolikus műsorok vannak benne? Hülyék ott is hogy a baptista lelkipásztort szerepeltetni a katolikus az még nem.

Nálunk Nagyváradon Mária Rádió meg tévéadó is van és csak görög meg római katolikus Szentmisék vannak bennuk románul meg magyarul. Nem tudom a kiralyhagomelleki egyház vagyis Csűry István miért nem csinál egy református rádiót vagy tévét. Vagy nincs annyi református hogy csináljon?

2021. szept. 27. 11:17
 4/4 Babuska1 válasza:
100%
A Sola rádió egy ökumenikus rádió, többféle stílusú műsorral. Érdemes hallgatni mivel nagyon színvonalas és a nap 24 órájában sugároznak adást. Budapesten és környékén hallgatható rádión keresztül, egyébként fent van az Interneten is.
2023. nov. 21. 17:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!