Kitagadnátok a fiatokat ha meleg lenne?
18. és 20. vagyok.
22.-kel egyetértek.
Egyébként senki nem születik deviánsnak, hanem mindenki azzá válik, a szakpszichiátria szerint. Ahogy a professzor asszony is mondta a videóban. Általában azért alakul ki, mert kisgyermekkorukban rossz családi körülményeik voltak, erre a legjobb bizonyíték, hogy a legtöbb ilyen mindig arról számol be, hogy borzasztóan szegények voltak, alkoholizmus, drogok, rossz családi viszonyok stb. Én nem láttam még soha olyan LMBTTQQIAAP+-os betegséggel élőt, aki teljesen objektíven (nem csak saját bevallása szerint, úgy hogy még magának is letagadja), nagyon jó serdülőkor előtti kisgyermekkorral rendelkeztek.
"Ahogy a professzor asszony is mondta a videóban. Általában azért alakul ki, mert kisgyermekkorukban rossz családi körülményeik voltak"
Váo! Szóval, ha rossz körülmények között nősz fel, akkor elkezdesz punci helyett kukihoz vonzódni. Ez aztán logika. Ez aztán a tudományos igényű mélyelemzés.
Ungár Péterről hallottál már? Schmidt Mária fia, az anyuka masszívan keresztény, a család bűn gazdag, a srác kiváló iskolákba járt, saját bevallása szerint is remek gyerekkora volt. Ezt mivel magyarázza a "professzor" asszony? És akkor ez csak egy példa volt.
Hagyjuk már ezt a baromságot, hogy az ember egyszer csak az élete során heteroból meleggé válik.
Az ilyen sarlatán "professzorokat" el kellene tiltani a praktizálástól.
Minden sanyarú sorsú gyerekből meleg lesz ezek szerint :(
Mondjuk itt is van pár homofób, aki valószínűleg latens meleg, de minimum biszex. :D
"Minden sanyarú sorsú gyerekből meleg lesz ezek szerint :("
Hát ja, csak akkor azt nem értem, Afrika lakossága hogyhogy nem halt még ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!